Kuva: All Over Press

Rihanna ja Asap Rocky illallistivat yhdessä - ensimmäinen esiintyminen Rockyn pidätyksen jälkeen

25.04.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Pop-tähti Rihanna, 34, illallisti yhdessä puolisonsa, rap-artisti Asap Rockyn, 33, kanssa muutama päivä sen jälkeen, kun Rocky pidätettiin viime vuonna tapahtuneen ampumavälikohtauksen vuoksi.

Pariskunta kuvattiin illallistamassa Kalifornian Santa Monicassa sijatsevassa Georgio Baldi -ravintolassa, joka on yksi Rihannan lempiravintoloista.

Rihanna oli pukeutunut valkoiseen kauluspaitaan, jonka avonainen etumus paljasti mustan bikini-yläosan ja raskausvatsan. Lisäksi artisti oli pukeutunut musta-valkoraidallisiin shortseihin ja mustaan takkiin. Rocky luotti sen sijaan kukkakuvioisiin farkkuihin ja huppariin.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kyseessä oli pariskunnan ensimmäinen yhteinen näyttäytyminen julkisesti Rockyn viime viikolla tapahtuneen pidätyksen jälkeen. Rocky pidätettiin lentokentällä pariskunnan palatessa Barbaroksella vietetyltä lomalta.

Pidätys liittyy viime syksynä tapahtuneeseen ampumävälikohtaukseen, jossa tilanteen uhri sai vammoja käsivarteensa. Uhri on kertonut Rockyn osoittaneen häntä aseella ja ampuneen kolme laukausta uhria kohti, joista yksi osui hänen vasempaan käsivarteensa.

Artisti vapautettiin pian pidätyksen jälkeen puolen miljoonan takuita vastaan.

Lue myös: Rihannan ja Asap Rockyn loma päättyi ikävästi – räppäri pidätettiin lentokentällä

Lue myös: Asap Rocky päästettiin vapaaksi takuita vastaan - takuusumma puoli miljoonaa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat