Kuva: AOP

Justin Bieber paljastaa kokeneensa hermoromahduksen - "Luulin avioliiton korjaavan ongelmani"

05.05.2022 08:15 - Riia Frost

Pop-tähti Justin Bieberin Justice-maailmankiertue saapuu Suomeen 9. elokuuta 2022.

Laulaja ja lauluntekijä Justin Bieber, 28, avautuu käyneensä läpi hermoromahduksen, kun hän meni naimisiin malli Hailey Bieberin, 25, kanssa. Pariskunta on ollut naimisissa jo vuodesta 2018 lähtien.

Apple Music’s Ebro Dardenin haastattelussa Bieber paljastaa tajunneensa, ettei avioliitto korjaa kaikkia hänen ongelmiaan.

- Muistan, kun menin ensimmäistä kertaa naimisiin ja koin pienen emotionaalisen hermoromahduksen, koska luulin avioliiton korjaavan ongelmani. Mutta se ei korjannut, Bieber toteaa.

- Se oli kuin heijastus siitä, että ”äijä, olet hieman tekopyhä”, Bieber lisää.

Muusikko myös avaa, miten vaikeaa hänen oli kohdata oman persoonansa virheellisyydet.

- Haluat, että vaimosi tekee jotain, mitä et itse tee ja joskus on vaikeaa katsoa peiliin ja todeta, ettet välttämättä ole se ihminen, joka luulit olevasi, Bieber kertoo.

- Ja se on vain seuraus traumoista ja elämän olosuhteista, Bieber jatkaa.

Justin Bieber ja Hailey Bieber ovat olleet naimisissa jo vuodesta 2018. (kuva: AOP)

Bieberin tiedetään olleen aina avoin omasta uskonnollisuudestaan ja kyseistä aihetta ei vältetty haastattelun aikana. People- ja Daily Mail -julkaisujen mukaan Bieber on kuvaillut yksityiskohtaisesti, miten uskonnollisuus on auttanut positiivisesti hänen itsetuntemuksensa kehittymisessä.

- Ilmiselvästi olen aina ollut avoin uskonmatkastani ja siitä, miten Jeesus on auttanut minua olemaan armollinen itselleni. Idea siitä, että minulle annetaan anteeksi, ja että hän johdattaa minua tällä matkallani päivä kerrallaan, muuttaa minua paremmaksi ja paremmaksi. Enkä myöskään halua olla liian ankara itselleni, Bieber kertoo.

Artisti rohkaisee muitakin muodostamaan vahvan suhteen Jumalaan, kuten hän on itse tehnyt.

- Luulen, että se on lopulta se asia, mikä tulee rohkaisemaan ihmisiä. Joskus maailma voi olla hyvin epärohkaiseva, elämä lyö sinua naamaan ja voi olla vaikeaa nousta taas ylös. Mutta kun löydät sen perspektiivin, ettei Jumala ole vihainen äijä, vaan rakastava, huomaavainen ja myötätuntoinen hahmo, joka tietää, mitä käymme läpi. Ja tuo perspektiivi on todella muuttanut elämässäni kaiken, Bieber neuvoo.

Bieber paljastaa myös haastattelussa työstävänsä uutta albumia, joka tulee sisältämään muun muassa hitit HolyPeaches ja Ghost. Artisti sanoi, ettei albumin julkaisupäivää olla vielä päätetty, mutta kertoi sen olevan pikku hiljaa valmis. Bieberin Justice-maailmankiertue saapuu Suomeen 9. elokuuta 2022. 

Pätkän Bieberin haastattelusta voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lue myös: Justin Bieber ja Dan + Shay on haastettu oikeuteen - palkittua kappaletta syytetään plagioiduksi

Lue myös: Hailey Bieber anelee Justin Bieberin eksän faneilta: "Olkaa kurjia jossain muualla"

Lähteet: Daily Mail, People, Weekend-festivaali

Kilpailut

Uusimmat