Kuva: AOP

Hailey Bieber anelee Justin Bieberin eksän faneilta: "Olkaa kurjia jossain muualla"

13.04.2022 12:15 - Riia Frost

Bieberit menivät naimisiin vuonna 2018 ja ovat koko seurustelunsa ajan joutuneet Gomezin fanien kiusankohteeksi.

Muusikko Justin Bieberin, 28, vaimo Hailey Bieber, 25, on saanut tarpeekseen aviomiehensä eksän Selena Gomezin, 29, fanien kiusanteosta. Bieberit menivät naimisiin vuonna 2018 ja ovat koko seurustelunsa ajan joutuneet Gomezin fanien kiusankohteeksi. Osa sisukkaimmista faneista yritti jopa pilata Biebereiden hetken punaisella matolla huutamalla Gomezin nimeä.

Gomez ja Bieber seurustelivat on-off-suhteessa vuosina 2010-2018, mutta jotkut sinnikkäät fanit toivovat edelleen Bieberin palaavan Gomezin luokse vielä jonakin päivänä.

Hollywood Life -julkaisun mukaan Gomezin fanit hyökkäsivät viimeksi Haileyn kimppuun, kun malli julkaisi videon itsestään huulisynkkaamassa aviomiehensä One Time -kappaleeseen, koska osan mielestä Justin lauloi kyseisessä biisissä alun perin Selenalle.

”Selena Gomez on kauniimpi ja motivoivampi, koska hän on sydämeltään erittäin kypsä”, yksi kirjoitti TikTok-julkaisun kommenttikenttään.

Bieberin vaimo pyysi Gomezin faneja lopettamaan hänen riesaamisensa TikTok-videollaan tiistaina 12. huhtikuuta.

- Minä huolehdin omista asioistani. En tee tai sano mitään, joten jättäkää minut rauhaan. Aikaa on jo kulunut tarpeeksi eli on kelvollista jättää minut rauhaan. Anelen teitä tosissani, tämä on ainoa pyytöni. Olkaa kurjia jossain muualla, Hailey pyytää.

Justin Bieberin vaimoa Hailey Bieberiä on jatkuvasti vertailtu muusikon eksään Selena Gomeziin. (kuva: AOP)

Vaikka Bieber ei mainitsekaan julkaisussaan mitään nimiä, ovat monet fanit ja mediat saaneet ilmiselvän kuvan siitä, että pyyntö on osoitettu Gomezin faneille.

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun Hailey joutuu puolustamaan itseään Gomezin faneilta. Gomezin julkaistessa kappaleensa Lose You To Love Me, monet fanit spekuloivat muusikon laulavan hitissään eksästään Justinista. Pian tämän jälkeen Hailey soitti Instagram-tarinassaan Summer Walkerin kappaleen I’ll Kill You, jolloin juoruilijat levittivät huhua siitä, että tämä olisi osoitettu vastaukseksi Gomezin hittikappaleelle.

”Lopettakaa tämä pötypuhe… ei ole mitään ”vastausta”. Tämä on täyttä hevonpaskaa”, Hailey kirjoitti tuolloin vastaukseksi Instagram-tilillään.

Chicks In the Office -podcast julkaisi omalla Instagram-tilillään klipin Bieberin TikTok-videosta, jonka voit katsoa alta.

Lue myös: Hailey Bieber kertoo, miksi jätti uransa näytösmallina - "En halua tuntea pahaa oloa itsestäni"

Lue myös: Julkkisparit antautuivat estottomille suudelmille Grammy-gaalan punaisella matolla - katso kuvat

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat