Kuva: AOP

Harry Styles puhuu terapiakokemuksistaan - 'Halusin pystyä sanomaan, etten tarvitse sitä'

10.05.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Artisti on ollut julkisuuden valokeilassa teini-ikäisestä saakka, mikä on aiheuttanut haasteita itsensä hyväksymisen kanssa.

One Direction -yhtyeestä soolouralle ponnistanut artisti Harry Styles, 28, kertoo mielenterveysongelmistaan tuoreessa Better Homes & Garden -julkaisussa. Stylesin mukaan hän oli vastahakoinen terapian aloituksen suhteen, sillä pelkäsi toistavansa musiikkiteollisuuden kliseetä.

- Luulin sen tarkoittavan, että olen rikkinäinen. Halusin olla yksi niistä, jotka voivat sanoa, etteivät tarvitse sitä, Styles pohtii julkaisussa.

Stylesin mukaan viisi vuotta sitten alkanut terapia on auttanut häntä ymmärtämään itseään paremmin. Hän kertoo tunteiden täydellisen ymmärtämisen sijaan pystyvänsä kokemaan tunteita monipuolisesti.

- Elämän hyväksyminen, onnellisuus sekä äärimmäinen kipu ovat asioita, jotka rakentavat elämän, artisti toteaa.

Haastattelussa Styles kertoo myös ajastaan poikabändi One Directionin jäsenenä. Hän kertoo tuolloin pyrkineensä miellyttämään kaikkia ja hänestä oli tuntunut siltä, että hänen oli pidettävä yllä rakastettavaa persoonaa. Allekirjoitettuaan sopimuksen ensimmäisestä sooloalbumista vuonna 2017, Styles tunsi olevansa vihdoinkin vapaa.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Myös jonkinlaisena seksisymbolina pidetty Styles ei ole aina ollut sinut epävirallisen tittelinsä kanssa.

- Minusta tuntui pitkään siltä, että minussa kiinnosti ainoastaan seksielämäni, hän kertoo julkaissussa.

- Minua hävetti ajatuskin siitä, että ihmiset tiesivät minun harrastavan seksiä, puhumattakaan siitä kenen kanssa, Styles muistelee tuntojaan.

Teini-ikäisestä asti julkisuuden valokeilassa olleelle artistille on ollut ajoittain myös haastavaa luottaa ihmisiin. Hän kertoo joutuneensa pohtimaan, kenelle kertoa henkilökohtaisista asioistaan. Tämä oli Stylesin mukaan stressaavaa.

Mitä tulee hänen seksuaalisuuteensa, Stylesin mukaan on vanhentunutta ajatella, että tulisi määritellä itsensä jotenkin.

- Meidän tulisi kaikkien tähdätä siihen, että hyväksyisimme jokaisen ja olisimme avoimempia. Pitäisi hyväksyä se, ettei sellaisilla asioilla ole merkitystä, eikä kaikkea tarvitse nimetä tai määritellä, mitä lokeroa edustaa, Styles pohtii.

Vastikään uuden singlen tulevalta albumiltaan julkaissut artisti kertoo saavuttaneensa urallaan sellaisen pisteen, jossa hänen ei tarvitse enää miettiä musiikkinsa kaupallista menestystä. Artisti voi sanojensa mukaan keskittyä tekemään "hauskaa" musiikkia.

- Haluan keskittyä tekemään sellaisia asioita, jotka ovat hauskoja ja oikeita. Sellaisia, joista voin olla ylpeä vielä pitkän ajan kuluttua. Sellaisia, joista myös ystäväni, perheeni ja jopa lapseni voivat jonain päivänä olla ylpeitä, artisti summaa ajatuksensa.

Lue myös: Harry Styles puhuu seksielämästään - aiheeseen liittyi pitkään paljon häpeää

Lue myös: Harry Stylesin tähdittämä uutuuselokuva julkaistaan pian - tiivistunnelmainen traileri julkaistiin

Lue myös: Harry Styles paljettiasussa Coachellassa - verrattiin Freddie Mercuryyn

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat