Kuva: AOP

Harry Styles puhuu seksielämästään - aiheeseen liittyi pitkään paljon häpeää

27.04.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Artisti kertoo hävenneensä jopa ajatusta siitä, että ihmiset tietävät hänen ylipäätään harrastavan seksiä.

Muusikko Harry Styles, 28, on kertonut suhtautumisestaan seksuaalisuuteensa ja sen julkiseen spekuloimiseen. Styles avautuu aiheesta Better Homes & Gardens -lehden haastattelussa. Mies kertoo viime aikoina pohtineensa intiimiyttä, deittailua ja rakkautta.

- Pitkään minusta tuntui siltä, että seksielämä oli ainoa asia, joka oli täysin omaani. Häpesin sitä. Häpesin edes ajatusta siitä, että ihmiset tietävät minun ylipäätään harrastavan seksiä, saati kenen kanssa sitä teen, Styles sanoo.

Mies on seurustellut vuoden 2021 alusta alkaen näyttelijä Olivia Wilden, 38, kanssa. Styles sanoo, että hänen on ollut vaikea luottaa ihmisiin siinä pelossa, että he menevät paljastamaan intiimejä asioita julkisesti. Nyt laulajan suhtautuminen omaan seksuaalisuuteen on vakaammalla pohjalla.

- Pääsin siihen pisteeseen, että mietin, miksi tunnen häpeää. Ajattelin, että olen 26-vuotias sinkkumies ja kyllä, harrastan seksiä, Styles sanoo.

One Direction -yhtyeestä kuuluisuuteen nousseen Stylesin seksuaalisella suuntautumisella on spekuloitu vuosien varrella paljon. Styles on viime vuosina suosinut entistä enemmän sukupuolinormeja haastavaa pukeutumista ja heilutellut sateenkaarilippuja keikoillaan. Mies ei ole kuitenkaan määritellyt julkisesti omaa suuntautumistaan. Hän kertoo kokevansa, että on vanhentunut ajatus vaatia tällaisia julkisia määrittelyjä.

- Olen ollut avoin asiasta ystävilleni, mutta kyse on omasta henkilökohtaisesta asiastani. Meidän pitäisi mennä kohti sitä, että hyväksymme kaikki ja olemme entistä avoimempia. Kaikkea ei tarvitse lokeroida, Styles sanoo.

Harry Styles julkaisee kolmannen studioalbuminsa Harry’s House toukokuun 20. päivä. Levyltä on julkaistu ensimmäisenä singlenä kappale As It Was.

Lue myös: Harry Styles paljettiasussa Coachellassa - verrattiin Freddie Mercuryyn

Lue myös: Hyviä uutisia Harry Styles -faneille - uusi albumi tulossa

Lähteet: Better Homes & Gardens, Metro

Kilpailut

Uusimmat