Kuva: AOP

Tom Felton paljastaa: Harry Potter -rooli vaikutti negatiiivisesti deittailuelämään

12.05.2022 09:15 - Riia Frost

Tom Felton tuli tunnetuksi Draco Malfoy -roolistaan Harry Potter -elokuvasarjassa.

Harry Potter -elokuvista tunnettu näyttelijä Tom Felton, 34, kertoo The Guardian -julkaisun haastattelussa, kuinka hänen ilkeä roolinsa leffasarjassa vaikutti negatiivisesti hänen deittailuelämäänsä. Felton näytteli kaikissa Harry Potter -elokuvissa Draco Malfoyta, mutta hahmon suosiosta huolimatta näyttelijä koki omin sanoin huonoa onnea treffailumaailmassa.

- Joitakin harmitti se, etten ollut mitenkään erityinen tai suosittu lapsi koulussa. Mutta kuljin vaaleiksi värjätyissä hiuksissa ja näyttelin pahaa velhoa, eikä se ollut siistiä muille, minkä vuoksi se ei tuottanut minulle onnea naisten suhteen, Felton muistelee.

Felton kuitenkin toteaa, että huonon deittailuonnen sijaan häntä enemmänkin turhautti se, että kuvaukset vaikeuttivat kouluretkille tai Halloween-juhliin pääsemistä. Näyttelijä myös kertoo, että hänen elämänsä pysyi melko tavallisena muutaman ensimmäisen elokuvan aikana.

- Aikatauluni muokattiin niin, että pystyin käymään koulussa samalla, Felton kertoo.

- Jatkoin elämää normaalisti. Sain satunnaisesti nauruja tai kommentteja kavereiltani roolini suhteen, mutta rehellisesti sanottuna ketään ei häirinnyt elokuvatyöni, Felton lisää.

Yksi Potter-päätähdistä Emma Watson, 32, myönsi viime joulukuussa olleensa itse ihastunut Feltoniin kuvausten aikana. Watson ja Felton kuitenkin kertoivat, ettei heidän välillään tapahtunut mitään romanttista.

Felton on Harry Potter -elokuvien jälkeen näytellyt muun muassa Hirviönmetsästäjän käsikirja - ja Schelden taistelu -elokuvissa.

Tom Felton. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Emma Watson oli Tom Feltonille "kuin pikkusisko" - "Se särki sydämeni"

Lue myös: Kääntyikö Harry Potter -tähtien ihastuminen koskaan romanssiksi? Näyttelijät kommentoivat

Lähteet: E! News, The Guardian

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat