Kuva: AOP

Huhut saivat varmistuksen - Emma Watson oli ihastunut Harry Potter -kuvauksissa vastanäyttelijäänsä

30.12.2021 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tom Feltonin ja Emma Watsonin välille ei kuitenkaan koskaan syttynyt teiniromanssia.

Harry Potter -tähtien Tom Feltonin, 34, ja Emma Watsonin, 31, ympärillä on pyörinyt romanssihuhuja jo vuosikausia. Esimerkiksi kaksikon kollega Rupert Grint, 33, kertoi marraskuussa 2019, että Watsonilla ja Feltonilla oli selvästi kipinää elokuvasarjan kuvauksien aikana

- Heidän välillään oli aina jotain. Sanoisinko, että sellainen pieni kipinä, Grint paljasti Entertainment Tonight -julkaisulle.

Harry Potter -tähdet pohtivat matkaansa velhomaailmassa HBO Maxin Harry Potter 20th Anniversary - Return To Hogwarts -nimisessä erikoisjaksossa, joka julkaistaan tammikuun 1. päivä. Jaksossa Emma Watson myöntää, että hänellä oli ihastus Feltonia kohtaan.

- Meillä oli tehtävä, jossa piti piirtää Jumala sellaisena kuin kuvittelet sen olevan. Tom piirsi skeittilaudalla olevan tytön, jolla oli lippalakki väärinpäin. Tuolloin ihastuin valtavasti Tomiin, Watson paljastaa.

Watson oli ihastuessaan 10-vuotias ja Felton 13 eikä kaksikon välille ikinä syttynyt esimerkiksi teiniromanssia. Watson myöntää, että kuvauksissa hän vakoili jatkuvasti, missä Felton oikein on.

- Joka päivä, kun saavuin kuvauksiin, katsoin, että onko Tom mukana kuvauksissa, ja jos hän oli, päivä oli jännittävä.

Samassa ohjelmassa Harry Potterin näyttelijä Daniel Radcliffe myös paljastaa, että hänellä oli valtava ihastus Bellatrix Lestrange -pahisvelhoa näytelleeseen Helena Bonham Carteriin, 55. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Tiesitkö? Yksi Harry Potter -kohtaus oli Emma Watsonin mielestä epämukava

Lue myös: Tom Feltonin ja Emma Watsonin romanssista on liikkunut huhuja jo pitkään - nyt tähti itse kommentoi

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat