Kuva: AOP

Bridgerton saa jälleen jatkoa, uusi kausi vastaa monen toiveisiin: "Olen pitänyt salaisuuden jo tovin"

18.05.2022 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Sarja tuskin päättyy kolmanteenkaan kauteen.

Netflixin hitiksi noussut alkuperäissarja Bridgerton saa vahvistetusti jälleen jatkoa. Vaikka sarjan toinen kausi julkaistiin vasta alkuvuodesta 2022, tiedottaa Netflix jo nyt, että sarja palaa uusin jaksoin jälleen kevään tai kesän 2023 aikana.

Jokaisella kaudella keskiössä on joku tutuista hahmoista. Kolmannella kaudella seurataankin vuorostaan tiiviisti Penelope Featheringtonin ja Colin Bridgerton rakkaustarinaa. Asian paljastaa haastattelussaan Penelopea esittävä Nicola Coughlan, 35.

- Olen pitänyt salaisuuden jo tovin ja voin vahvistaa teille kaikille, että kolmas kausi kertoo Colinin ja Penelopen rakkaustarinasta, Coughlan kertoo.

Bridgerton perustuu samannimiseen kirjasarjaan, jossa tarina jatkuu peräti kahdeksan osan verran. Tuottaja Shonda Rhimes vihjaakin, että tv-sarjankaan kaudet eivät tähän lopu.

- Bridgertonin sisaruksia on kahdeksan, joten myös kirjoja on kahdeksan. Suunnittelemme ehdottomasti seuraavamme jokaisen heidän rakkaustarinaansa. Emme välttämättä tee sitä järjestyksessä, mutta tulemme näkemään jokaisen sisaruksista tarinoineen, Rhimes vakuuttaa.

Lue myös: Bridgerton-sarjan faneja hellitään uuden kauden lisäksi spinoffilla - tarina tutun hahmon nuoruudesta

Lue myös: Katsoja bongasi yllättävän naaman Bridgertonissa nähtävästä maalauksesta - "Ei ihme, ettei Kate saanut unta"

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat