Kuva: CBeebies / YouTube

Harry Stylesin fanit innostuivat, kun laulaja vieraili iltasatuohjelmassa - "Lapseni ovat onnekkaita"

24.05.2022 19:15 - Riia Frost

CBeebies Bedtime Stories -ohjelmassa on nähty iltasatujen lukijoina lukuisia eri julkkiksia.

One Direction -yhtyeestä soolouralle kiitänyt Harry Styles, 28, vieraili lasten iltasatuohjelmassa CBeebies Bedtime Stories. Jakso julkaistiin maanantaina 23. toukokuuta ja se on saanut tähän mennessä jo yli 111 000 katselukertaa ja lukuisia ylistyksiä Stylesin faneilta. Styles vieraili ensimmäistä kertaa kyseisessä iltasatuohjelmassa.

Jaksossa Styles istuu keltaisessa nojatuolissa ruskeassa pyjamassaan, jossa on sinisiä pilkkuja. Styles katsoo lempeästi kameraan ja aloittaa jakson esittelemällä itsensä ja kertomalla, millainen iltasatu on tällä kertaa luvassa.

- Hei, olen Harry ja tervetuloa talooni, Styles aloittaa viitaten samalla kolmanteen sooloalbumiinsa Harry’s House, jonka hän julkaisi perjantaina 20. toukokuuta.

- Tämänkertainen iltasatu kertoo talosta, joka on täynnä rakkautta ja naurua. Sen nimi on Jokainen talo jokaisella kadulla ja sen on kirjoittanut Jess Hitchman ja kuvittanut Lili la Baleine, Styles jatkaa.

Kyseisessä tarinassa Styles vie kuuntelijat ja katsojat erilaisten talojen sisälle, joissa näytetään perheitä, yhteisöllisyyttä ja rakkautta. Iltasadun aikana lapsikuuntelijat oppivat, että jokaisen kodin oven takana on perhe, jolla on oma tarinansa kerrottavana.

Stylesin fanit innostuivat, kun he näkivät idolinsa lukemassa iltasatua. Erityisesti vanhemmat riemuitsivat Twitterissä, kun heidän lapsensa saivat nauttia Stylesin äänestä ennen nukkumaanmenoa. Osa jopa kertoi Stylesin äänen saaneen heidän lapsensa nukahtamaan tavallista nopeammin.

”Lapseni ovat niin onnekkaita, kun he saavat kasvaa Harry Stylesin kanssa, joka lukee heille iltasatua, kun minä olen liian väsynyt”, yksi kirjoittaa.

”Kun 17-vuotias lapsesi katsoo CBeebiesiä, koska Harry Styles on lukemassa siellä iltasatua”, toinen vitsailee.

”Harry Styles, sinulla on kaunis lukuääni iltasaduille. Serkkuvauvani nukahti samantien, kiitos”, kolmas ylistää.

”Miten moni aikuinen on vain istunut alas katsonut CBeebiesiä pelkästään Harryn takia”, neljäs pohtii nauruhymiöiden kera.

"Olen 33-vuotias, joten miksi katson Harry Stylesia, joka kertoo minulle iltasatua?" Viides toteaa positiivisesti.

"Miksi olen purskahtamassa itkuun samalla, kun Harry Styles lukee minulle iltasatua?" Kuudes pohtii.

CBeebies Bedtime Stories -ohjelmassa on nähty iltasatujen lukijoina muun muassa näyttelijä Orlando Bloom, laulaja Ed Sheeran sekä Marvel-tähti Tom Hiddleston. Stylesin iltasadun voit katsoa ja kuunnella alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Elviksen roolia odotetussa uutuuselokuvassa haki myös Harry Styles: "Parempi heille"

Lue myös: Harry Styles puhuu terapiakokemuksistaan - 'Halusin pystyä sanomaan, etten tarvitse sitä'

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat