Kuva: AOP

Brooklyn Beckham osoitti rakkautta puolisolleen - ikuisti vihkivalan käsivarteensa

28.05.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vihkivalan kauniit sanat koristavat ikuisesti Brooklyn Beckhamin ihoa. Vihkivala sisältää myös toiveen tulevaisuuden varalle.

Jalkapalloilija David Beckhamin, 47, ja muotisuunnittelija Victoria Beckhamin, 48, vanhin poika, Brooklyn Beckham, 23, ikuisti käsivarteensa osan sisintään. Hän nimittäin tatuoi vihkivalansa ihoonsa. Brooklyn meni hiljattain naimisiin näyttelijänä tunnetun Nicola Peltzin, 27, kanssa.

Brooklyn esitteli uutta tatuointiaan Instagram-tarinassaan.

"Nicola, kun kävelit alttaria pitkin, henkeni salpautui. Näytät niin kauniilta tänään, kuten aina. Anna minun kertoa, että sanat eivät riitä kuvaamaan sitä, kuinka paljon rakastan sinua. Näen tulevaisuuteni vain sinua katsomalla ja se tuntuu kuin unelta. Olet kaikkeni ja rakastun sinuun päivä päivältä enemmän", tatuointiin on ikuistettu.

Mallina tunnettu Brooklyn kuvailee valassaan Peltzia "parhaaksi asiaksi, mitä hänelle on koskaan tapahtunut", sekä kuvailee puolisonsa tehneen hänestä "sellaisen miehen kuin hän tänä päivänä on".

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Huhtikuun alussa vietetyt häät olivat näyttävästi esillä mediassa. Juhlavieraiden joukossa oli toinen toistaan nimekkäämpiä tähtiä maailmalta, kuten näyttelijä Eva Longoria, 47, sekä tennismaailman kärkinimet Serena, 40, ja Venus Williams, 41. 

Brooklyn on vaihtanut nimensä Instagramissa Brooklyn Peltz Beckhamiksi. Niin ikään Peltz on nykyisin Instagramissa nimellä Nicola Peltz Beckham. 

Pariskunta on seurustellut vuodesta 2019 saakka. Häävalan mukaan ainakin Brooklynilla on mielessä perheenlisäys tulevaisuudessa, sillä valan lopussa hän kertoo, ettei malta odottaa saavansa paljon lapsia elämänsä rakkauden kanssa.

Lue myös: Brooklyn Beckham ja Nicola Peltz ovat menneet naimisiin! Katso kuvat häistä

Lue myös: Nicola Peltzin häälook peruja 90-luvun huippumallilta - huolittelematon kampaus kruunaa kokonaisuuden

Lue myös: Brooklyn Beckhamilla uusi rakas - neljäs nainen johon hänet on liitetty neljän kuukauden aikana

Lähde: E! News, People

Kilpailut

Uusimmat