Kuva: AOP / Shutterstock

Kim Kardashian kertoo yksityiskohtia asustaan siskonsa häissä - nähtiin tosi-tv-tähden yllä jo vuonna 2011

30.05.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kim Kardashian tunnetaan rakkaudestaan muotiin. Hän on valottanut myös mittavan vaatearkistonsa kokoa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, jakoi Instagramissa lisätietoa asustaan, johon hän oli pukeutunut siskonsa Kourtney Kardashianin, 43, ja tämän puolison, muusikko Travis Barkerin, 46, häissä.

Kim avaa asunsa historiaa Twitterissä ja Instagramissa.

"Hauska fakta tästä asusta. Viime viikon The Kardashians -sarjan jaksossa minut nähtiin [vaate]arkistossani! Jokainen kappale on valokuvattu", hän kirjoittaa.

"Kun tiesin matkustavani Italiaan (rakastin matkan teemaa), otin esiin kaikki Dolce & Gabbanan asuni katkoakseni, voisinko käyttää jotain niistä uudestaan", Kim jatkaa.

"Häissä käyttämäni mekko oli Dolce & Gabbanan asu, jonka ostin Begford Goodmanilta vuonna 2011. Käytin mekkoa Glamour Awardsissa", hän kertoo jakaen myös kuvan itsestään kyseisessä asussa vuosikymmenen takaa. Asu oli tuolloin vielä hihaton.

"Tein asusta modernimman ja omanlaisemman. Käytin tätä pitsihansikkaista Vetements-mekkoa, joka minulla oli niin ikään kaapissani saadakseni aikaan kerroksellisen pitsi-lookin", tosi-tv-tähti selventää.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kim kertoo uusimassa The Kardashians -sarjan jaksossa omistavansa noin 15 000 vaatekappaletta, joita hän on haalinut 15 vuoden mittaisen julkisen uransa aikana.

Hän myös kertoo jaksossa yrittävänsä löytää omaa tyyliään sen jälkeen, kun erosi puolisostaan, rap-artisti Kanye Westista, 44. West piti kaksikon avioliiton ajan huolta Kimin pukeutumisesta ja tyylistä.

Lue myös: North West jakoi suloisen videon tätinsä häistä - Kardashian-perheen tanssijalka vipattaa

Lue myös: Kim Kardashian paljastaa Kanye Westin arvostelleen kovasanaisesti tähden asua - "Hän sanoi urani olevan ohi"

Lue myös: Kim Kardashian teki sen - pukeutui Marilyn Monroen miljoonien arvoiseen mekkoon ja vaalensi hiuksensa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat