Kuva: AOP

Brad Pitt syyttää Angelina Jolieta pahoista aikeista - myi osuutensa viinitilasta oligarkille

07.06.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Brad Pittin ja Angelina Jolien oikeustaistelu heidän yhteisomistuksessa olevan viinitilan kaupoista käy yhä likaisemmaksi.

Entinen näyttelijäpariskunta Brad Pitt, 58, ja Angelina Jolie, 47, käyvät oikeustaistelua avioeronsa yksityiskohdista ja omaisuudenjaosta.

Viihdejulkaisu Hollywood Lifen saamien oikeusasiakirjojen mukaan Pitt syyttää Jolieta siitä, että tämä olisi tarkoituksellisesti yrittänyt aiheuttaa Pittille harmia myymällä osuutensa pariskunnan yhteisestä viinitilasta venäläiselle oligarkille.

Jolie myi hiljattain osuutensa kiistellystä viinitilasta venäläistä vodkaa valmistavalle yritykselle, jota johtaa oligarkki Yuri Shefler. Sheflerin kerrotaan pyrkineen ottaa etäisyyttä Venäjän presidentti Vladimir Putinista Ukrainan sodan vuoksi.

Pittin asianajajan kirjoittamassa asiakirjassa väitetään, että Jolie olisi myynyt osuutensa viinitilasta tietoisesti salassa, jotta kaupat onnistuisivat. Näin toimiessaan Jolie olisi rikkonut kaksikon välistä sopimusta siitä, että kumpikaan ei saisi myydä osuuttaan viinitilasta ilman toisen suostumusta.

Asiakirjoissa väitetään myös Jolien olleen tietoinen siitä, että Shefler tytäryhtiöineen yrittäisi hallita Pittin rakentamaa yritystoimintaa ja näin heikentää Pittin liiketoimintaan tekemiä sijoituksia. Asiakirjojen mukaan juuri näin on myös tapahtunut.

Viinitila sijaitsee Etelä-Ranskassa ja pariskunta avioitui kyseisellä tilalla vuonna 2014. Viinitilan kerrotaan olevan Pittin intohimo. Asiakirjojen mukaan viinitila on myös arvostettu roseeviinin valmistaja.

Lokakuussa 2021 Jolie ilmoitti halukkuudestaan myydä osuutensa Tenute del Mondo -yritykselle, joka on Miravalin kilpailija.

Lähteiden mukaan Jolien myyntipuheet sijoittuvat samaan ajanjaksoon, kun tuomari päätyi pariskunnan välisessä huoltajuuskiistassa yhteishuoltajuuteen. Jolie oli hakenut yksinhuoltajuutta pariskunnan viiteen lapseen. Pariskunnalla onkin tällä hetkellä yhteishuoltajuus, jonka Jolie on yrittänyt kumota.

Jolie jätti avioerohakemuksen vuonna 2016. Pariskunta ehti olla yhdessä yli kymmenen vuoden ajan.

Lue myös: Brad Pitt voitti Angelina Jolien vuosia kestäneessä oikeuskiistassa - parille yhteishuoltajuus

Lue myös: Brad Pitt haastaa Angelina Jolien oikeuteen

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat