Kuva: AOP / EPA-EFE

Johnny Depp liittyi TikTokiin - hetkessä miljoonia seuraajia ilman yhtäkään videota

07.06.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

TikTokin suosio nostaa päätään julkisuuden henkilöiden keskuudessa. Myös Johnny Depp on liittynyt palveluun.

Sosiaalisen median alusta TikTok on saanut jälleen uuden julkisuuden henkilön palveluunsa, nimittäin näyttelijä Johnny Depp, 58, on perustanut oman tilinsä palveluun.

Näyttelijän nimeä kantavalla tilillä on tällä hetkellä yli kaksi miljoonaa seuraajaa, vaikkei siellä ei ole vielä ainoatakaan julkaisua. Instagramissa näyttelijää seuraa lähes 25 miljoonaa käyttäjätiliä ja Facebookissa 13 miljoonaa.

Depp kävi hiljattain entistä puolisoaan Amber Heardia, 36, vastaan kuuden viikon mittaisen oikeustaistelun, joka päättyi näyttelijän eduksi. Oikeudenkäynnin jälkeen hän jakoi sosiaalisen median tileillään lausunnon lopputuloksesta.

"Kuusi vuotta sitten elämäni, lasteni elämä, läheisteni elämä, sekä niiden elämä, jotka ovat vuosien ajan tukeneet minua, muuttui lähtemättömästi. Kuusi vuotta myöhemmin valamiehistö antoi elämäni takaisin", Depp kirjoitti julkaisussaan.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Depp ei suinkaan ole ainoa julkisuuden henkilö, joka on liittynyt TikTokiin. Uutisoimme hiljattain muun muassa tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, liittyneen alustalle. Hän on toistaiseksi julkaissut palvelussa ainoastaan neljä videota ja tähdellä on palvelussa yli kolme miljoonaa seuraajaa.

Lue myös: Kim Kardashian liittyi TikTokiin - hetkessä miljoonia seuraajia

Lue myös: 8-vuotiaan North-tyttären TikTok-tempaus ei ollut Kim Kardashianin mieleen

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat