Kuva: AOP

8-vuotiaan North-tyttären TikTok-tempaus ei ollut Kim Kardashianin mieleen

14.12.2021 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashian yllättyi ilmeisesti todella tyttärensä kuvaamasta videosta.

Kun Kim Kardashianin, 41, ja Kanye Westin, 44, 8-vuotias North-tytär liittyi marraskuun lopussa TikTokiin, oli suosio heti taattua. Vain muutaman viikon aikana hänen TikTok-tilinsä on kerännyt 2,1 miljoonaa seuraajaa.

Seuraajiensa iloksi North jakaa videoita elämästään. Mukana on leikkejä pikkusisarusten kanssa sekä tanssia äidin kanssa. Muutaman esimerkin näet alta.

@kimandnorth

We’re having so much  fun?

♬ original sound - Kim and North

Viimeisimmällä TikTok-tempauksellaan North ei kuitenkaan päässyt äitinsä suosioon. Hän päätti nimittäin pitää livenä kotikierroksen. Lupaa hän ei siihen äidiltään tietenkään kysynyt.

Videolla näkyivät niin kodin joulukuusi ja sen koristeet kuin sängyllä makoileva Kardashian itsekin. 

"North lopeta. Et saa tehdä noin. Oletko oikeasti livenä?", Kardashian tietojen mukaan sanoi  videolla ennen sen katkeamista. Koska kyseessä oli live, ei video tietenkään tallentunut TikTok-tilille.

On ymmärrettävää, että tempaus sai Kardashianin huolestumaan. Varmasti turvallisuus on yksi niistä seikoista, jotka saavat miettimään tarkasti, mitä kaikkea sosiaalisessa mediassa jakaa. Nähtäväksi siis jää, millaista sisältöä North jatkossa tilillään jakaa. 

Lue myös: Kim Kardashian panostaa joulunodotukseen - luvassa erilaisia aamuherätyksiä

Lue myös: Kim Kardashian mainitsi kiitospuheessaan ex-miehensä: "Kiitos Kanye"

Lähteet: Independent, Unilad

Suosittelemme

Uusimmat