Kuva: AOP

Christina Aguilera räväytti Los Angelesin Pride-tapahtumassa - asussa Hulk-teemainen seksilelu

14.06.2022 14:45 - Riia Frost

Christina Aguilera esiintyi sateenkaaren väreissä L.A. Pride -tapahtumassa, mutta erityisesti artistin vihreä asu herätti keskustelua somessa.

Laulaja Christina Aguilera, 41, oli yksi L.A. Pride -tapahtuman esiintyjistä, joka järjestettiin Los Angelesissa 11. kesäkuuta. Aguilera esiintyi sateenkaaren eri väreissä ja loppuhuipennuksena artisti näyttäytyi lavalla sateenkaariteemaisessa mekossa, joka kiteytti kokonaisuuden. Esiintyjän vierailevina tähtinä lavalla nähtiin muun muassa Paris Hilton ja Mya.

Suurinta huomiota herätti kuitenkin artistin vihreä asu, joka muistutti hyvin paljon Marvel-elokuvien Hulk-supersankaria. Laulajan asun erikoiset elementit olivat lihaksikas rintahaarniska sekä lantiolla roikkuva glitterinen strap-on dildo. Aguilera esitti kyseinen asu päällään XXX-kappaleen yhdessä Kim Petraksen kanssa ja artistit eivät pelänneet hyödyntää strap-on dildoa esityksessään.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa Hiltonin julkaisun täältä.

Kyseinen asu on herättänyt kummastusta somessa, mutta suurin osa Aquileran faneista pitävät idolinsa tempausta ikonisena.

”En ole edelleenkään oikein varma, mitä ajattelen tästä, mutta se oli kummallinen asuvalinta”, yksi kirjoittaa.

”Christina todella puhui homoseksuaalisten oikeuksien puolesta”, toinen sanoo.

”En ole koskaan oikein välittänyt Christinan vihaajista, mutta tällä kertaa huudan. Christina ei tehnyt muuta kuin piti hauskaa ja juhli Pridea”, kolmas puolustaa.

”Rakastan, miten Christina on vain oma itsensä, eikä välitä mitä muut ajattelevat. Rakkaat vihaajat, hankkikaa itsellenne häikäisevä dildo ja imekää sitä, jos se vaikka helpottaisi teidän turhautumistanne”, neljäs toteaa.

”Yksi tapahtuman ikonisimmista hetkistä”, viides ylistää.

Aguilera ei ole toistaiseksi avannut vihreää asuvalintaansa. Aquilera tunnetaan pitkäaikaisena HLBTIQ+-vähemmistöön kuuluvien oikeuksien puolestapuhujana ja hänet palkittiin vuonna 2019 tasa-arvon liittolainen -palkinnolla Human Rights -gaalaillallisella Los Angelesissa.

Aguileran esityksen vihreässä asussaan voit katsoa alta, mutta videoklippi ei sovi herkille.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Christina Aguilera julkaisi harvinaisen kuvan 7-vuotiaasta tyttärestään - katso hurmaava otos

Lue myös: Christina Aguilera julkaisi teiniaikaisen kuvan Britney Spearsin kanssa - fanit hullaantuivat

Lähteet: E! News, Out

Kilpailut

Uusimmat