Kuva: AOP

Drew Barrymore vasaroi asunnon säpäleiksi - "Vietän elämäni hauskinta aikaa"

25.06.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä on kiinnostunut sisustamaan ja remontoimaan asuntoja, eikä hänellä ole peukalo keskellä kämmentä, vaan tarttuu toimeen.

Mitä tulee remontteihin, niin näyttelijä Drew Barrymore, 47, ei kainostele. Asian osoittaa myös hänen tuore Instagram-julkaisunsa.

Tuoreella videolla Barrymore laittaa vaaleanpunaista keittiötä uuteen uskoon. Välitilan kaakelit saavat kyytiä, kun näyttelijä vasaroi tiiliverhoilua irti seinästä.

"Älkää minusta välittäkö, vietän vain elämäni hauskinta aikaa", Barrymore sanailee julkaisussaan.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Suojalaseihin pukeutunut näyttelijä ei voinut kuin naurahdella tuhotessaan keittiötä. Videolla tuhotyö nähdään useasta kuvakulmasta, jottei kenellekään taatusti jää epäselväksi, millaisesta operaatiosta on kyse.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Barrymore on remonttihommissa. Omaa nimeään kantavan ohjelman juontajana toimiva näyttelijä dokumentoi vuosi sitten oman keittiönsä uudistusprojektin. Hän jakoikin viime elokuussa kuvan remontoimastaan keittiöstä Instagramissa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sen lisäksi, että Barrymore remontoi omaa kotiaan, tarjoaa hän palveluksiaan myös muille. Hänen omassa keskusteluohjelmassaan on oma osionsa, joka on tarkoitettu nimenomaan sille, että näyttelijä sisustaa ja suunnittelee muiden ihmisten asuntoja.

Lue myös: Valkoinen ripsiväri, hitti vai huti? Drew Barrymoren näyttävä meikki kääntää katseet

Lue myös: Sinkkuna viihtyvä Drew Barrymore jätti flirttailevan kommentin Leonardo DiCaprion kuvaan

Lue myös: Lapsitähteys oli liikaa Drew Barrymorelle - muistelee, kuinka vietti yli vuoden laitoshoidossa

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat