Kuva: All Over Press

Lapsitähteys oli liikaa Drew Barrymorelle - muistelee, kuinka vietti yli vuoden laitoshoidossa

23.02.2021 14:45 - Senja Rapila

Drew Barrymore kasvoi lapsitähtenä. Hänet nähtiin muun muassa Steven Spielbergin elokuvassa E.T.

Näyttelijä Drew Barrymore, 46, on puhunut rehellisesti lapsuudestaan radiopersoona Howard Sternin haastattelussa. Hän muun muassa kertoo, että ura lapsitähtenä johti siihen, että hänet laitettiin laitoshoitoon yli vuoden ajaksi.

- Kävin yökerhoissa, mutta en koulussa ja varastelin äitini autoa. Käytökseni ei ollut millään tavalla hallinnassa, Barrymore kertoo haastattelussa.

Barrymore kasvoi nuoruutensa lapsitähtenä. Uransa alussa hän pääsi näyttelemään kummisetänsä Steven Spielbergin ohjaamaan E.T. -elokuvaan, joka sinkosi nuoren tytön maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen. Tämän perään hän näytteli Stephen Kingin kirjaan perustuvassa Tulessa syntynyt -elokuvassa.

Omien sanojensa mukaan Barrymorella oli nuoreksi tytöksi liikaa resursseja, jotka johtivat villiin elämäntyyliin. Näyttelijän äiti Jaid Barrymore ei kuitenkaan suostunut katsomaan lapsensa syöksykierrettä vierestä vaan vei 13-vuotiaan lapsitähden laitoshoitoon yhteensä 18 kuukauden ajaksi.

Laitoshoidon aikana Drew kertoo olleensa niin vihainen kaikesta, että joutui ajoittain "pehmustettuun huoneeseen". Barrymore kertoo, että ensimmäisen reilu puolen vuoden aikana hän ei ymmärtänyt asiaa tai sen hyötyjä lainkaan, sillä hän oli niin vihainen.

(kuva: All Over Press)

Terapia ja aika auttoivat

Barrymore kertoo, että 30 vuoden terapian ja omien lasten saamisen jälkeen hän on ymmärtänyt asioita eri tavalla. Hän kertoo ymmärtävänsä, miksi hänen äitinsä lähetti hänet laitoshoitoon nuorena. Hän myös sanoo antavansa äidilleen anteeksi vaikean valinnan.

- Hän varmaan uskoi, ettei hänellä ole muuta vaihtoehtoa. Olen varma, että hän eli katumuksen kanssa vuosia, kun hän loi sen hirviön. Uskon kuitenkin, että häneen sattui todella paljon, koska hän ei voinut puhua minulle pitkiin aikoihin.

Lue myös: "Huomasiko kukaan?" - Bridgerton-tähti teki merkittävän paljastuksen sarjasta

Lue myös: Raskaana oleva Hilary Duff värjäsi hiuksensa siniseksi: "Kaipasin muutosta"

Lue myös: This Is Us -tähti esitteli urheilusuoritustaan somessa - fanien huomio kiinnittyi epäolennaiseen

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat