Kuva: All Over Press

Sinkkuna viihtyvä Drew Barrymore jätti flirttailevan kommentin Leonardo DiCaprion kuvaan

15.07.2021 21:15 - Senja Rapila

DiCaprio kirjoittaa julkaisussaan ilmaston lämpenemisestä. Barrymore on innostunut kommentoimaan julkaisua vitsikkäästi ja flirttailevasti.

Näyttelijä Drew Barrymore, 46, on jättänyt Leonardo DiCaprion, 46, tuoreeseen Instagram-julkaisuun flirttailevan kommentin.

DiCaprio muistuttaa julkaisussaan ilmaston lämpenemisestä ja siitä, että voimme tehdä vielä asioita, jotta maapallo voisi pelastua. Hän muistuttaa, että jokaisella lisääntyvällä plusasteella on suurempi merkitys maapallolla. Näyttelijän kirjoitus on kerännyt satoja tuhansia tykkääjiä.

"Voimme vielä suojella itseämme pahimmilta ilmastovaikutuksilta ja aloittaa terveellisemmän tulevaisuuden muokkaamisen", DiCaprio vetoaa.

Barrymore ilmestyi nopeasti kommentoimaan Titanic-tähden kuvaa nokkelasti ja flirttailevasti.

"Sinun pitäisi olla ainoa kuuma asia, eikä maapallomme!" Barrymore julistaa.

Hänen kommenttinsa on kerännyt yli tuhat tykkäystä. Alakommenttina hän vielä kiittää DiCapriota siitä, että tämä jaksaa jakaa tietoutta ilmastonmuutoksesta.

Barrymore erosi viimeisimmästä aviomiehestään Will Kopelmanista vuonna 2016. Hän ei tällä hetkellä - ainakaan julkisesti - seurustele kenenkään kanssa. Barrymore piti pitkän tauon deittailusta eronsa jälkeen ja kertoi viime vuoden lopussa, että hän oli vihdoin "palannut deittimaailmaan". Maaliskuussa Barrymore keskusteli haastattelussa deittiappien ihmeellisestä maailmasta.

DiCaprio seurustelee tällä hetkellä malli Camila Morronen, 23, kanssa.

Lue myös: Uusi kutkuttava Tarantino-teoria leviää - oliko Django Unchained elokuva elokuvan sisällä?

Lue myös: "Hän ei ollut hyvä sängyssä" - Leonardo DiCaprion seksitaidot nostettiin esiin TikTokissa

Lue myös: Margot Robbie sai läpimurtoroolinsa varsin erikoisella tavalla - elokuvaohjaaja Martin Scorsese hehkuttaa rohkeutta

Lue myös: Millie Bobby Brown heitti bensaa liekkeihin: Julkaisi hellän yhteiskuvan Jon Bon Jovin pojan kanssa

Lähde: Mirror, BuzzFeed

Kilpailut

Uusimmat