Kuva: AOP

Erika Jayne joutuu luopumaan 700 000 euron arvoisista korvakoruistaan - hankittu varastetuilla varoilla

30.06.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti on vapautettu kavallussyytteistä. Tuomarin mukaan hän ei ole ollut tietoinen puolisonsa toimista.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -tosi-tv-sarjasta tunnettu laulaja-lauluntekijä Erika Jayne, 50, joutuu luopumaan kallisarvoisista korvakoruistaan oikeuden päätöksellä. Jayne on saanut korvakorut lahjaksi entiseltä puolisoltaan Tom Girardilta, 83, mutta tuomarin mukaan arvokorut on hankittu varastetuilla varoilla. Timanttikorvakorujen arvo on noin 700 000 euroa.

Oikeuden tuomari ei kuitenkaan epäillyt Jaynen olleen tietoinen siitä, että korvakorut oli hankittu varoilla, mutta tästä huolimatta Jayne on velvollinen palauttamaan korut.

Asianajajana työskennellyt Girardi on tunnustanut ostaneensa kyseiset korut maaliskuussa 2007 asiakkaansa rahaston varoilla.

- Päätös on valtava virstanpylväs yrityksessä saada varastetuilla varoilla hankittua omaisuutta takaisin Girardilta, rahaston entinen juristi, Ronald Richards, toteaa.

Jaynen asianajajan mukaan tuomari ei ole nähnyt viitteitä siitä, että laulaja olisi ollut tietoinen entisen aviopuolisonsa toimista, joita Girardi on tehtaillut entisten liikekumppaniensa kanssa.

Girardia on syytetty myös vuonna 2018 tapahtuneen lentokoneonnettomuuden myötä leskeksi ja orvoiksi jääneille suunnatun rahaston varojen käytöstä oman elämäntyylinsä rahoittamiseen. Varoilla kustannettua elämäntapaa on nähty tosi-tv-sarjassa vuosien varrella. Jayne kiisti syytteet siitä, että olisi ollut tietoinen entisen puolisonsa tekemästä kavalluksesta ja tosi-tv-tähti onkin vapautettu syytteistä.

Jayne joutuu kuitenkin vielä oikeuden eteen vastaamaan syytteisiin muun muassa avunannosta.

Girardia syytetään useista talousrikoksista, joita hän on tehnyt yhdessä kollegojensa kanssa vuosien ajan. Kaiken kaikkiaan entistä asianajajaa vastaan nostettu yhteensä yli 100 kannetta. Hän menetti lupansa toimia asianajajana maaliskuussa 2021.

Pariskunta erosi vuonna 2021 oltuaan yhdessä yli kaksi vuosikymmentä.

Lue myös: Beverly Hillsin Täydelliset Naiset -tähti haastaa ohjelman oikeuteen - väittää työryhmää rasistiseksi

Lue myös: Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähti kohautti asullaan - ei peitä juuri mitään

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat