Kuva: AOP

Lindsay Lohan meni naimisiin - "Olet elämäni ja kaikkeni"

04.07.2022 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijä on mennyt naimisiin liikemies Bader Shammasin kanssa.

Näyttelijä Lindsay Lohan, 36, paljastaa menneensä naimisiin. Nainen kertoo asiasta Instagram-päivityksessä, jossa hän kutsuu miesystäväänsä Bader Shammasia, 35, aviomiehekseen. Lohanin edustaja on vahvistanut naimisiinmenouutisen Us Weekly -lehdelle.

Lohan jakoi Instagramissa yhteiskuvan liikemiesrakkaansa kanssa ja kertoi samalla ilouutisesta. Hän sanoi olevansa ”onnekkain nainen maailmassa”.

”Olen häkeltynyt siitä, että olet aviomieheni. Olet elämäni ja kaikkeni. Jokaisen naisen pitäisi tuntea näin joka päivä”, Lohan kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Julkisuuteen ei ole tullut tietoja, millaisessa seremoniassa pari on mennyt naimisiin. Pariskunta meni kihloihin marraskuussa 2021. Kaksikko on pitänyt suhteensa muutenkin pitkälti poissa julkisuudesta. Heidät yhdistettiin toisiinsa julkisesti ensimmäistä kertaa vuonna 2019. Aiemmin Lohanin äiti Dina Lohan on kutsunut Shammasia haastattelussa ”upeaksi mieheksi”.

Lohan muistetaan muun muassa elokuvista Ansa vanhemmille, Perjantai on pahin ja Mean Girls. Lohan on solminut yhteistyösopimuksen Netflixin kanssa, ja ensimmäinen elokuva Falling for Christmas julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Lue myös: Lindsay Lohan ei aio päästää podcast-vieraitaan helpolla - "Haluan tarinoita, joilla on tarkoitus"

Lue myös: Lindsay Lohanin nimen oikea lausuntatapa hämmentää TikTokissa - "Olenko sanonut sen aina väärin?"

Lähde: Us Weekly

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat