Kuva: AOP

Victoria Beckham muistelee hämmentävää tapausta 90-luvulta - pakotettiin vaa'alle kesken haastattelun

04.07.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Muotisuunnittelija ja entinen Spice Girls -yhtyeen jäsen on saanut kuulla uransa aikana usein irvailua painostaan.

Muotisuunnittelija Victoria Beckham, 48, muistelee erikoista tapahtumaa 1990-luvulta, jolloin hänet pakotettiin punnitsemaan itsensä televisio-ohjelmassa. Beckham oli tuolloin vasta hiljattain saanut esikoislapsensa Brooklynin, 23.

Beckham muistelee tapahtumaa Vogue Australian haastattelussa. Myös Spice Girls -yhtyeestä tunnettu Beckham vieraili vuonna 1999 TFI Friday -ohjelmassa, jossa juontajana toiminut Chris Evans vaati tähteä paljastamaan painonsa.

- Menin Chris Evansin vieraaksi televisio-ohjelmaan vuosia sitten ja olin juuri saanut Brooklynin sekä pudottanut paljon painoa raskauden jälkeen. Sama tapahtui äidilleni raskauksien jälkeen. Se ei tarkoita, että olisi syömishäiriö. Hän [Evans] laittoi minut seisomaan vaa'alle painon punnitsemiseksi, Beckham kertoo haastattelussa.

- Voisitko kuvitella tällaista tapahtuvan tänä päivänä? muotisuunnittelija jatkaa.

Voit katsoa haastattelun alta tai tästä linkistä.

Neljän lapsen äiti muistelee tuoreessa haastattelussa myös, millaisia haukkumanimiä hänestä on käytetty vuosien aikana. Häntä on nimitetty muun muassa "possu-Poshiksi" sekä "luuranko-Poshiksi." Beckhamin lempinimi Spice Girlsissä oli Posh Spice.

- Kun olin saanut Brooklynin, minusta oli kuva, jossa osoitettiin jokainen kehon kohtani, josta minun tulisi pudottaa painoa, Beckham muistelee.

Beckham puhui hiljattain Grazia-lehden haastattelussa omasta kehonkuvastaan. Hän pohti haastattelussa laihuuden ihannoinnin olevan aikansa elänyttä.

- Se on vanhanaikainen asenne. Luulen, että nykypäivänä naiset haluavat näyttää terveiltä ja muodokkailta, vuosia julkisen tarkkailun alla ollut muotisuunnittelija totesi lehdelle.

Lue myös: Victoria Beckham sanoo laihuuden ihannointia vanhanaikaiseksi: "Naiset haluavat näyttää muodokkailta"

Lue myös: Väriyhdistelmä kuin maailmankuululla maskotilla - Victoria Beckhamin upea look kääntää katseet

Lue myös: Victoria Beckham täytti vuosia - David Beckham jakoi tunnelmallisen yhteiskuvan pariskunnasta

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat