Kuva: AOP

North West pyysi paparazzeja lopettamaan kuvaamisen - Kim Kardashian selittää syyn stop-kyltin takana

08.07.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähden esikoinen näpäytti häntä kuvaavia ihmisiä napakalla viestillä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, viettää parhaillaan äiti-tytär-aikaa Pariisin muotiviikolla tyttärensä North Westin, 9, kanssa.

Kardashian jakoi Twitter-tilillään videon, jossa West näyttää paperia, johon on kirjoitettu 'stop'. Tosi-tv-tähden mukaan hänen tyttärensä halusi ihmisten keskittyvän muotinäytökseen hänen kuvaamisensa sijaan.

"Kaikki, jotka tuntevat Northin tietävät, kuinka hauska tämä video on hänen mielestään!" Luulen Northin tietäneen, että ihmiset ottavat kuvia hänestä, joten hän kirjoitti kutsunsa takapuolelle STOP ja piteli sitä ylhäällä, jotta ihmiset keskittyisivät näytökseen", tosi-tv-tähti kirjoittaa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashian ja West olivat pukeutuneet liituraitaisiin asuihin sekä samanlaisiin nenäkoruihin Jean-Paul Gaultierin muotinäytöksessä.

Kardashian kirjoitti aiemmin Twitterissä olevansa iloinen siitä, että hänen esikoisensa viihtyy äitinsä kanssa työmatkoilla.

"Äitinä olen kiitollinen siitä, että tyttäreni rakastaa tulla mukaani työmatkoille, sekä siitä, että minulla on mahdollisuus ottaa hänet mukaan ja antaa hänelle näitä ikimuistoisia hetkiä", Kardashian sanaili aiemmin.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: North Westista on kasvamassa tyyli-ikoni - pukeutui Kanye Westin suunnittelemaan keräilyharvinaisuuteen

Lue myös: Kim Kardashian, Nicole Kidman ja Dua Lipa esiintyivät yhdessä - kolmikko tukee toisiaan videolla

Lue myös: Kim Kardashian ja North West jälleen tyylikaksosina - tällä kertaa samanlaiset nenäkorut

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat