Kuva: AOP

Cameron Diaz uskoo toimineensa huumemuulina - "Se oli ainoa työ, jonka sain"

11.07.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Yhden Hollywoodin tunnetuimman näyttelijän uran alkutaipaleet ajoivat hänet erikoiseen tilanteeseen.

Näyttelijä Cameron Diaz, 49, on yksi Hollywoodin tunnetuimpia näyttelijöitä, mutta uransa alkutaipaleella Diaz uskoo olleensa huumemuuli, eli huumesalakuljettaja.

Diaz kertoo suunnanneensa uransa alussa Pariisiin aloittaakseen mallin työt. Näyttelijä kertoo saaneensa Yhdysvalloissa elantonsa katalogimallina, mutta Pariisissa työllistyminen oli haastavaa.

- Sai yhden työkeikan, mutta uskon, että siinä oli oikeasti kyse huumeiden salakuljettamisesta Marokkoon, näyttelijä muistelee.

Diaz kertoo Second Life -podcastissa saaneensa mallisopimuksen, jossa sovittiin myös siitä, että hänen asusteensa toimitettaisiin lukitussa matkalaukussa.

Vasta, kun Marokon lentokentällä nuorta mallia pyydettiin avaamaan matkalaukku, hänen mieleensä juolahti, että mitähän laukku mahtaa oikeasti sisältää.

- Mitähän helvettiä matkalaukussa oikein on? Olin vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen tyttö 90-luvulla Marokossa. Olin pukeutunut revittyihin farkkuihin ja paksupohjaisiin kenkiin. Ajattelin, että tämä ei ole ollenkaan turvallista, Diaz paljastaa kokemuksestaan.

Hän kertoo selittäneensä, ettei laukku ollut hänen ja ettei hänellä ollut mitään tietoa, kenelle matkalaukku oikeasti kuului.

Diazin onneksi lentokenttien turvatarkastukset eivät olleet yhtä tiukkoja kuin tänä päivänä.

- Se oli ainoa työ, jonka sain Pariisissa, Diaz toteaa podcastissa.

Pian tämän jälkeen Diaz sai ensimmäisen elokuvaroolinsa The Mask -elokuvassa, joka ilmestyi vuonna 1994. Elokuvassa Diaz näyttelee Jim Carreyn, 60, hahmoon ihastunutta mafiapomon puolisoa.

Aluksi elokuvantekijät kaavailivat rooliin nyt jo edesmennyttä Anna Nicole Smithiä, mutta elokuvan ohjannut Chuck Russell päätti antaa nuorelle näyttelijälle mahdollisuuden.

Menestyksekkään uran tehnyt näyttelijä on ehtinyt esiintyä kymmenissä elokuvissa ja hänen työnsä on huomioitu useilla elokuva-alan palkinnoilla.

Hiljattain on kuitenkin kerrottu, että Diaz tullaan näkemään Netflixin tulevassa uutuuselokuvassa nimeltä Back in Action. Elokuvan tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä julkistettu, mutta elokuva tullaan julkaisemaan joko vuonna 2023 tai 2024.

Lue myös: Hollywood-tähden jättiyllätys: Palaa "eläkkeeltään", uusi Netflix-komedia tekeillä

Lue myös: Näyttelijäuransa lopettanut Cameron Diaz keskittyy nyt muihin asioihin - 'Menetin otteen'

Lue myös: Cameron Diaz käänsi selkänsä Hollywoodin kauneusihanteille - ei pese edes kasvojaan

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat