Kuva: AOP

Penn Badgley avautuu masturbointikohtausten tekemisestä - "Ohjaaja antaa aina yhden neuvon"

14.07.2022 19:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Badgley on näytellyt itsetyydyttämistä useaan otteseen sarjassa You.

Näyttelijä Penn Badgley, 35, tunnetaan muun muassa hittisarjasta You, jossa hän näyttelee pääroolia Joe Goldbergina. Goldberg on hyytävä sarjamurhaaja ja stalkkeri, ja hahmolla onkin sarjassa useita erilaisia masturbointikohtauksia.  

Badgley kertoo Podcrushed-podcastissa, että hän on tehnyt kyseisiä kohtauksia useita, mutta niissä on silti aina oma kummallisuutensa. 

- Et ajattele sen olevan niin iso juttu, mutta sitten huomaat ryhmän ihmisiä, joilla on kamera kädessä ja tiedät, että miljoonat ihmiset tulevat todennäköisesti näkemään, kun simuloit itsetyydytystä, näyttelijä selittää. 

Badgley on tehnyt myös seksikohtauksia vastanäyttelijän kanssa ja kertookin, että seksikohtauksen tekeminen pelkästään yksin voi olla jopa vaikeampaa. Näyttelijän hahmo onkin harrastanut sooloseksiä sarjan jokaisella kolmella kaudella ainakin kerran, ja Badgley on saanut kohtauksia tehdessä saman neuvon joka kerta. 

- Olen aina saanut saman palautteen, että minun tulisi tehdä siitä vähemmän karmivaa. He sanovat, että "Sulje silmäsi ja mene nopeammin tai mene hitaammin". Olen ihan, että mitä? Tämä mies v*ttu murhaa ihmisiä, ja hän masturboi kadulla. Ja te sanotte, että minä teen siitä karmivaa? Miten niin minä olen se, joka tekee siitä puistattavaa?, Badgley sanoo. 

Silmien sulkemisesta tuli lopulta vinkki, jota hän alkoi inhota yhdessä vaiheessa, kun ohjaaja Lee Toland Krieger otti sen esille. Yhtenä kertana saadessaan jälleen pyynnön sulkea silmät, Badgley täräytti takaisin. 

- Sanoin, että sehän on se v*tun - se on se pointti, näyttelijä sanoo. 

Lue myös: Cardi B ja You-tähti Penn Badgley fanittavat toisiaan - huvittavaa viestinvaihtoa somessa

Lue myös: Yllättävä tilanne aiheutti Gossip Girl -tähdelle ahdistuskohtauksen - kertoo nyt, mitä tapahtui

Lue myös: You-tähti Penn Badgleyn kaksoisolento sekoitti somen sarjamurhaajavideollaan: Olisit saanut roolin

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat