Kuva: AOP / Shutterstock

LeAnn Rimes muistelee taisteluaan läheisriippuvuutta vastaan - "Olin todella synkässä paikassa"

19.07.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vuosikymmen sitten ansioitunut muusikko hakeutui hoidettavaksi hoitolaitokseen. Tämä on hänen omien sanojensa mukaan paras päätös, mitä hän on itsensä vuoksi tehnyt.

Muusikko ja näyttelijä LeAnn Rimes, 39, on puhunut Insider-lehden haastattelussa nuorella iällä julkisuuteen nousemisen varjopuolista.

Hänen mukaansa nuoresta asti julkisen tarkastelun kohteena oleminen on suurena syynä sille, että hän on kärsinyt ahdistuksesta ja masennuksesta.

Vuonna 2012, vain päivä 30-vuotissyntymäpäivänsä jälkeen, Rimes hakeutui mielenterveysongelmiensa vuoksi hoitolaitokseen hoidettavaksi.

- Olin todella, todella synkässä paikassa. En ollut koskaan ollut yksin, laulaja toteaa.

- Joku oli aina paikalla. Oli se sitten vanhempi, manageri, agentti, tiedottaja, aviomies tai kuka tahansa, hän summaa.

Laulajan mukaan hänen oli päästävä irti läheisriippuvuudestaan, jotta voisi selvitä itsenäisesti, ilman toisten jatkuvaa läsnäoloa.

Vuosikymmen myöhemmin Rimes toteaa hoitoon hakeutumisen olleen paras asia, mitä hän on tehnyt itselleen.

Rimes on puhunut mielenterveysongelmistaan aiemminkin julkisuudessa. Elokuussa 2021 laulaja kertoi kärsineensä masennuksesta koronapandemian seurauksena. Pandemia keskeytti tähden työskentelyn 16 kuukauden ajaksi, joka oli hänen omien sanojensa mukaan pisin tauko, jota hän on urallaan pitänyt.

Hän kertoi tuolloin, että yleisön eteen palaaminen oli sokeeraavaa pitkän tauon jälkeen.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rimes on tehnyt pitkän uran erityisesti country-laulajana ja hän aloittikin uransa jo teini-ikäisenä 1990-luvulla. Laulamisen lisäksi Rimes on tehnyt uraa myös näyttelijänä. Rimes on nähty muun muassa vuosituhannen vaihteessa ilmestyneessä Coyote Ugly -elokuvassa.

Lue myös: Laulajatähti yllätti niukalla esiintymisasulla - kuin alusvaatteet!

Lue myös: Kantritähti suunnittelee omaa bikinimallistoa

Lähde: People, Insider

Kilpailut

Uusimmat