Kuva: AOP

Stranger Things -tähti Joseph Quinn tapasi Metallican - soittivat yhdessä klassikkokappaletta

01.08.2022 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Joseph Quinnin esittämä Eddie Munson on noussut yhdeksi Stranger Things -sarjan suosikkihahmoista.

Näyttelijä Joseph Quinnin, 29, esittämä Eddie Munson nousi nopeasti Stranger Things -sarjan fanien yhdeksi suosikkihahmoksi. Sarjan neljänneltä tuotantokaudelta ikoniseksi kohtaukseksi nousi varsinkin hetki, jossa Munson soittaa Metallican Master of Puppets -klassikkoa The Upside Down -maailmassa ja yrittää kiinnittää hirviöiden huomion.

Kohtauksen ansiosta yli 35 vuotta sitten julkaistu Master of Puppets on noussut listoille ympäri maailman ja tästä Metallica on myös ollut kiitollinen. Vastikään yhtye oli kutsunut Quinnin jopa takahuoneeseensa.

Nyt kohtaamisesta on jaettu Metallican YouTube-sivulla video, jossa Metallican jäsenet ja Quinn juttelevat kohtauksesta ja tämän jälkeen jammailevat Master of Puppetsia yhdessä Metallican harjoitustilassa.

- Haluamme tehdä ilmoituksen, että Metallicassa on nyt viisi jäsentä, rumpali Lars Ulrich vitsailee soittohetken jälkeen. Metallica myös lahjoittaa Quinnille tyylikkään soittimen.

Näet videon kohtaamisesta alta tai tästä.

Stranger Thingsistä julkaistiin neljännen kauden seitsemän ensimmäistä jaksoa perjantaina 27. toukokuuta ja loput heinäkuussa.

Jaksoja katsottiin ennätyksellinen määrä heti ensimmäisenä viikonloppuna. Sarjan uusi kausi on nyt Netflix-striimauspalvelun katsotuin englanninkielinen sarja avausviikonloppunaan. Kauden jaksoja katsottiin viikonloppuna yhteensä 287 miljoonaa tuntia.

Lue myös: Stranger Things -tähteä ylistetään riippuvuuspaljastuksestaan - "Satutin itseäni ja muita"

Lue myös: Stranger Things -tähden musiikkivideolle ikärajasuositus - alastomuutta ja eroottisia kohtauksia

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat