Kuva: AOP

Stranger Things -tähteä ylistetään riippuvuuspaljastuksestaan - "Satutin itseäni ja muita"

29.07.2022 19:15 - Riia Frost

Jamie Campbell Bower puhuu Twitter-julkaisussaan avoimesti matkastaan raittiuteen.

Muun muassa Stranger Things -sarjasta tunnettu näyttelijä Jamie Campbell Bower, 33, puhuu avoimesti riippuvuudestaan Twitter-julkaisussaan. Kyseisessä kaksi-osaisessa julkaisussa Bower juhlii yli 7-vuotista raittiuttaan. Bower avaa julkaisussaan pitkää matkaansa alkoholi- ja huumeriippuvuudesta raittiuteen.

”12 ja puoli vuotta sitten elin aktiivisessa riippuvuudessa. Satutin itseäni ja muita ympärilläni, joita rakastin eniten. Tilanne muuttui niin pahaksi, että jossain vaiheessa päädyin sairaalaan mielenterveysongelmieni takia. Olen nyt ollut 7 ja puoli vuotta raittiina ja selvinpäin. Olen tehnyt elämässäni paljon virheitä”, Bower kirjoittaa ensimmäisessä julkaisussaan.

”Mutta joka päivä on uusi mahdollisuus aloittaa alusta, sovittaa virheesi ja kasvaa. Kuka ikinä herää ajatukseen ”voi luoja, ei taas”, lupaan, että on olemassa toinen keino. Olen niin kiitollinen siitä, missä olen nykyään ja siitä, että olen raitis. Olen niin kiitollinen olemassaolosta. Muistakaa, että olemme kaikki työn alla”, Bower lisää toisessa julkaisussaan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Bower sai paljon ylistystä paljastuksestaan, jota monet hänen faninsa kuvailivat rohkeaksi teoksi. Moni Bowerin faneista kiitti idoliaan avoimuudesta ja toivosta, että kaikesta voi selviytyä.

”Olen niin ylpeä sinusta ja onnellinen, että olet edelleen täällä esimerkkinä meille kaikille. Kiitos, että olet inspiraatio siitä, että elämä voi muuttua paremmaksi, jos taistelee sen vuoksi”, yksi ylistää.

”Kiitos, että jaoit kokemuksesi. Tuo on pitkä ja vaikea tie, mutta jokainen hetki on sen arvoinen”, toinen toteaa.

”Mieletön saavutus, sinun tulisi olla ylpeä”, kolmas kehuu.

”Rakastan uusien julkkisten löytämistä, jotka ovat raittiita. Minä olen myös. Jatka hyvää työtä”, neljäs kirjoittaa.

BBC-julkaisun mukaan myös Turning Point -hyväntekeväisyysjärjestö ylisti Bowerin julkaisuja sanoen, että teollaan näyttelijä saattaa tehdä avunhakemisesta vähemmän pelottavaa muille riippuvuudesta kärsiville.

”Se, että Jamien kaltainen korkean profiilin hahmo tulee piilostaan ja tekee tämän, auttaa muita ymmärtämään, että tämä voi tapahtua kenelle tahansa. Se tekee avunhakemisesta hieman helpompaa ja vähemmän pelottavampaa ihmisille, jotka tarvitsevat apua”, Turning Point kommentoi.

Bower ei ole toistaiseksi kommentoinut faniensa kiitoksiin ja ylistyksiin. Bower on aikaisemmin puhunut ainoastaan mielenterveysongelmistaan musiikkinsa kautta ja kiertäessään keikoilla Counterfeit-bändinsä kanssa. Bower kertoo mielenterveysongelmista yleisesti erityisesti yhtyeensä kappaleessa It Gets Better. Kyseisen kappaleen voit kuunnella alta.

Lue myös: Stranger Things -tähden musiikkivideolle ikärajasuositus - alastomuutta ja eroottisia kohtauksia

Lue myös: Stranger Thingsin menneitä jaksoja on editoitu jälkikäteen - olisitko huomannut?

Lähteet: BBC

Kilpailut

Uusimmat