Kuva: AOP

Breaking Bad -tähdet tekivät paluun - fanit sekosivat hauskasta yksityiskohdasta

04.08.2022 19:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Fanit ovat innostuneet vitsailemaan Aaron Paulin paluusta suosikkihahmon pariin.

Näyttelijät Aaron Paul, 42, ja Bryan Cranston, 66, tekivät paluun supersuosittuihin Breaking Bad -televisiosarjan päärooleihinsa sarjassa Better Call Saul. Sarjan tapahtumat perustuvat samaan maailmaan kuin Breaking Bad.

Paul näytteli aikanaan Breaking Badissa nuorta huumeaddikti Jesse Pinkmania, ja yksi asia iskikin fanien silmään Paulin palatessa Pinkmanin rooliin. Pinkmanin hahmo on sarjassa parikymppinen ja näyttelijän ikääntyminen on herättänyt vitsailua somessa.

Yhdessä twiitissä on kuva vanhasta Simpsonit-hahmosta Hans Molemanista, joka on pukeutunut Bart Simpsoniksi ja hänellä on skeittilauta kädessään.

"42-vuotias Aaron Paul näyttelemässä 19-vuotiasta Jesse Pinkmania viime Better Call Saul - jaksossa", twiitissä kirjoitetaan.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toisessa twiitissä mietitään, olisiko Paulin ulkonäköä voitu muokata paremmin nuoremman näköiseksi. Vitsailu twiiteissä on kuitenkin hyväntahtoista, ja ikääntymisen näkyminen nähdään hauskana asiana.

"Heidän olisi pitänyt käyttää jonkinlaista nuorentavaa teknologiaa Jesselle, sillä Aaron Paul näyttää hyvältä, mutta pystymme kaikki näkemään, että hän on nyt 40, lol", yksi kirjoittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Uskomattoman hauskaa katsoa, kun 42-vuotias Aaron Paul yrittää esittää 24-vuotiasta Jesse Pinkmania", yhdessä twiitissä vitsaillaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aaron Paul näytteli Jesse Pinkmania vuosina 2008-2013. (kuva: AOP)

Lue myös: Breaking Bad -tähdet palaavat suosikkisarjan spin-offissa - "He tulevat takaisin"

Lue myös: Sydänkohtauksen saanut Breaking Bad -tähti pitää tauon työnteosta - lue koko kirjoitus

Lue myös: Breaking Bad -tähti hehkuttaa Suomea ja paikallista baaria - "Kaipaan teitä"

Lähde: Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat