Kuva: AOP

American Pie -tähti paljastaa harrastaneensa seksiä 200 ihmisen kanssa - seuraamus menestysroolista

04.08.2022 14:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Jennifer Coolidge paljastaa myös, mikä näyttelijän ikonisista repliikeistä ärsyttää häntä eniten nykyään.

Komediarooleistaan tunnettu näyttelijä Jennifer Coolidge, 60, muistelee Variety-julkaisussa pitkää uraansa. Coolidgen pitkäaikainen näyttelijäntyö on johtanut siihen, että hän on ensimmäistä kertaa Emmy-ehdolla vuoden parhaan minisarjan tai televisioelokuvan naissivuosasta. Coolidge sai kyseisen ehdokkuuden roolistaan The White Lotus -sarjassa.

Näyttelijä kertoo, ettei aavistanut koskaan saavansa kyseistä ehdokkuutta.

- En koskaan nähnyt tämän hetken tulevan, eivätkä ystävänikään. Se oli niin iso yllätys ja siksi se on erittäin hauskaa. Tarkoitan, että se on erittäin siistiä, Coolidge sanoo.

- Minulla on myös pari ex-poikaystävää, joista en olisi ikinä enää kuullut, ellen olisi saanut ehdokkuutta. Ihmiset ovat tosiaan niin alhaisia. He soittavat sanoen "tulit jostain syystä mieleeni", Coolidge lisää naurahtaen.

Coolidge muistetaan erityisesti vuoden 1999 American Pie -elokuvan ikonisena Stiflerin äitinä. Kyseisessä elokuvassa Coolidge näyttelee äitiä, joka yrittää vietellä hänen poikansa ystävän, onnistuen lopulta siinä. Coolidge myöntääkin, että kyseisellä menestysroolilla on ollut positiiviset seuraamukset hänen elämässään.

- Sain todella paljon seksuaalista aktiviteettia American Pie -elokuvan jälkeen. Elokuvan tekemisestä on seurannut monia hyötyjä. Tarkoitan, että ilman sitä ei olisi niitä 200 henkilöä, joiden kanssa olen maannut, Coolidge kertoo.

Lopuksi Coolidge paljastaa, mikä näyttelijän ikonisista repliikeistä ärsyttää häntä nykyään eniten. Näyttelijän vastaus ei ole suinkaan mikään lausahdus American Pie -elokuvasta, vaan kyseinen repliikki löytyy vuoden 2003 Blondin kosto 2 -elokuvasta.

- ”Se saa minut haluamaan hot dogin todella paljon”. Kuulen siitä lauseesta jatkuvasti. Esimerkiksi moni saattaa sanoa sen lentokoneessa, jumalauta. Se on uuvuttavaa, Coolidge toteaa.

- Minun täytyy vain leikkiä mukana ja sanoa esimerkiksi, että ”herran jumala, kuulostat aivan minulta, kun sanot tuon”, Coolidge lisää naurahtaen.

Jennifer Coolidge on ensimmäistä kertaa Emmy-ehdolla The White Lotus -sarjan roolistaan. (kuva: AOP)

 Lue myös: American Pie -tähti valehteli deittaillakseen parhaita kaveruksia samanaikaisesti: "Mahtava päätös"

Lue myös: "Stiflerin äiti" edusti uhkeana antavassa topissa - katso kuvat

Lähteet: VarietyHollywood Life

Kilpailut

Uusimmat