Kuva: AOP

Näyttelijälegendat tulevan sarjan tuottajiksi - Keanu Reeves ja Leonardo Dicaprio yhdistävät voimansa

05.08.2022 17:15 - Riia Frost

Tuleva sarja perustuu tositapahtumiin ja menestyskirjasarjaan.

Näyttelijät Keanu Reeves, 57, ja Leonardo DiCaprio, 47, tulevat tuottamaan tulevan Devil in the White City -sarjan yhdessä Martin Scorsesen kanssa. Reeves tulee myös olemaan sarjan yksi päänäyttelijöistä ja projektin ohjaajaksi on nimetty Todd Field.

Sarja tulee perustumaan samannimiseen menestyskirjaan, jonka on kirjoittanut Erik Larson. Sarjassa kerrotaan tositarina tohtori H.H. Holmesista, joka on samalla taiteilija ja sarjamurhaaja. Holmes myös rakennutti vuonna 1893 Chicagoon hotellin, joka tunnetaan nykyään myös nimellä Murder Castle, eli ”Murhalinna”. Hotelli sai nimityksensä siitä, että sinne oli piilotettu esimerkiksi kaasukammioita, ansa- ja salaovia, katseluaukkoja sekä portaita, jotka eivät johtaneet mihinkään.

Reeves tulee näyttelemään Daniel H. Burnhamia, joka oli arkkitehti ja kaupunkisuunnittelija. Vaikka Reeves nähdään sarjassa kameran edessä, DiCaprion on toistaiseksi ilmoitettu pysyvän visusti tuottajan penkissä.

DiCaprio ja Scorsese tuntevat toisensa hyvin entuudestaan, sillä he ovat tehneet yhteistyötä muun muassa Suljettu saari -, Gangs of New York - sekä The Wolf of Wall Street -elokuvien parissa. DiCaprio on myös toiminut esimerkiksi viimeksi mainitun elokuvan tuottajana, joten näyttelijä ei suinkaan ole ensikertalainen kyseisessä pestissä.

Myös Reevesillä on aiempaa kokemusta tuottajan työstä esimerkiksi tulevasta John Wick: Chapter 4 -elokuvasta, jossa hän myös esittää pääroolia, sekä Already Gone -lyhytelokuvasta.

Reeves ja DiCaprio eivät ole toistaiseksi kommentoineet tulevaa projektiaan lainkaan.

Keanu Reeves. (kuva: AOP)

Leonardo DiCaprio. (kuva: AOP)

Lue myös: Keanu Reevesistä tehty meemi nousi puheenaiheeksi - näyttelijä kertoo, mitä kuvassa tapahtuu

Lue myös: Pariskunnan elämä muuttui Leonardo DiCaprion Oscar-voiton myötä

Lähteet: People, Crime Museum

Kilpailut

Uusimmat