Kuva: AOP

Renée Zellweger pitää anti-age-tuotteita roskana: "Väitättekö, etten ole enää arvokas 53-vuotiaana?"

08.08.2022 14:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Näyttelijätähti Renée Zellweger kannustaa muita hyväksymään ikänsä ja lopettamaan arvostelujen kuuntelemisen.

Muun muassa Chicago- ja Bridget Jones -elokuvista tunnettu näyttelijä Renée Zellweger, 53, ylistää luonnollista ikääntymistä The Sunday Times -julkaisun haastattelussa. Palkittu näyttelijä kertoo muun muassa siitä, millaista on ikääntyä pinnallisella viihdealalla. Hollywoodin vanhanaikaisesta ajattelumallista huolimatta Zellweger myöntää, ettei häntä kiinnostaisi olla jälleen 23-vuotias, vaan rakastaa vanhenemista.

- Kun täytin 50, se tuntui aivan uudelta alulta ilman mitään hölynpölyä. Se on hetki, kun voit lopettaa pääsi sisäisten ajatusten ja ihmisten odotusten kuuntelemisen ja voit olla aidosti oma itsesi, Zellweger toteaa.

- Eli onnea vain niille paskiaisille (arvostelijoille), koska se vaatii paljon selviytyä minun ikäisekseni ja olen ansainnut voimani ja ääneni, Zellweger lisää.

Zellwegeristä on aikoinaan huhuttu, että hän olisi käynyt plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä, mutta näyttelijä on kiistänyt väitteet jo vuonna 2016. Tänä päivänä Zellweger kritisoi niitä mainoksia ja tuotteita, joilla väitetään saavan naiset näyttämään nuoremmilta.

- Kaikki ne mainokset viestivät meille, ettei meidän tarvitse näyttää omanikäisiltämme, jos vain ostamme heidän voiteitaan ynnä muita roskatuotteita, joita he haluavat myydä meille. Totean vain siihen, että ”väitättekö, etten ole enää arvokas 53-vuotiaana? Onko se, mitä yritätte sanoa?” Zellweger sanoo.

Zellweger kannustaakin muita naisia asennoitumaan ikäänsä positiivisemmin.

- Sillä on suuri ero, että oletko ehdottomasti parhaimmillasi ja eloinen oma itsesi vai haluatko olla jotain, mitä et ole. Ollaksesi eloisa ja kaunis, sinun täytyy hyväksyä ikäsi. Muuten elät anteeksipyytäen ja minulle se ei ole lainkaan kaunista, Zellweger korostaa.

Zellweger päätti vuonna 2010 pitää taukoa näyttelemisestä, kun hänen täytyi asettaa mielenterveytensä etusijalle. Hän kuitenkin palasi näyttelijäntöihinsä kuuden vuoden tauon jälkeen ja hänen viimeisin roolisuorituksensa nähdään tämän vuoden The Thing About Pam -draamasarjassa.  Lopuksi Zellweger kertoo, että huolimatta hänen paluustaan julkiseen työhönsä, näyttelijä edelleen välttelee sosiaalista mediaa, niin kuin hän ilmoitti viime maaliskuussa tekevänsä.

- En usko, että se olisi minulle hyväksi. Minulla on lista asioista, jotka haluaisin tehdä päivittäin ja yksi niistä on tekstiviestin lähettäminen tai soittaminen äidilleni. Toinen on, että opiskelisin jotakin kieltä internetissä. Jos minun olisi pakko katsoa puhelintani joka päivä, se tuntuisi pelottavalta. Menen ennemmin lenkkeilemään koirieni kanssa, Zellweger toteaa.

(kuva: AOP)

Lue myös: Renée Zellweger kertoo välttelevänsä sosiaalista mediaa – ”Välillä katson puhelintani vasta kuudelta illalla”

Lue myös: Renée Zellweger ja Wheeler Deelers -ohjelman juontaja virallistivat suhteensa somessa - katso kuva

Lähteet: Daily Mail, Insider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat