Kuva: All Over Press

Ally McBeal -sarjasta tuttu näyttelijä koomassa vakavan kolarin vuoksi - tila on kriittinen

09.08.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Anne Heche on tällä hetkellä koomassa ja hänen tilansa on kriittinen

Muun muassa Ally McBeal -sarjasta tuttu näyttelijä Anne Heche, 53, on joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen perjantaina 5. elokuuta Los Angelesissa.

- Tällä hetkellä hän on todella kriittisessä tilassa, näyttelijän edustaja kertoo E! News -viihdejulkaisulle.

- Hän on tällä hetkellä koomassa eikä ole ollut tajuissaan onnettomuuden jälkeen, edustaja jatkaa.

Edustajan mukaan näyttelijällä on vakavia vaurioita keuhkoissa, minkä vuoksi Hecheä pidetään hengityskoneessa. Lisäksi näyttelijä on saanut leikkaushoitoa vaativia palovammoja.

Emmy-palkittu näyttelijä törmäsi perjantaina 5. elokuuta Mini Cooper -autollaan taloon Los Angelesissa sijaitsevalla Mar Vistan asuinalueella. Los Angelesin palolaitoksen mukaan autolla oli ollut törmäysvaiheessa paljon nopeutta, minkä vuoksi auto syttyi törmäyksen seurauksena liekkeihin.

Heche siirrettiin nopeasti onnettomuuden jälkeen sairaalahoitoon. Pelastajien mukaan näyttelijä oli vielä puhekykyinen ensimmäisten pelastajien saapuessa paikalle.

Heche näytteli suositussa Ally McBeal -sarjassa Melanie Westia. Hän esiintyi myös Teoria miehistä -sarjassa sekä Kuusi päivää, seitsemän yötä -elokuvassa yhdessä Harrison Fordin kanssa.

Näyttelijä nousi vuosituhannen vaihteessa otsikoihin myös yksityiselämänsä vuoksi, sillä hän oli vuosina 1997-2000 suhteessa koomikko Ellen DeGeneresin kanssa. Pariskunnan suhde herätti tuolloin runsaasti huomiota.

Myöhemmin hän oli naimisissa kuvaaja Coleman Laffoonin kanssa ja heillä on suhteestaan yhteinen lapsi. Pariskunta erosi kuitenkin vuonna 2007. Nykyisin Heche on yhdessä James Tupperin kanssa ja heillä on vuonna 2009 syntynyt lapsi.

Lue myös: Kaapista ulos tuleminen vei näyttelijä Anne Hechen työt - näyttelijälegenda puuttui asiaan

Lue myös: Psyko-kaunotar Anne Heche, 48, ei ole vanhentunut päivääkään - katso tuoreet kuvat

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat