Kuva: AOP

Somessa leviää nyt väitetysti Stranger Thingsin vuotaneita käsikirjoituksia - tekijät varoittelevat

11.08.2022 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Stranger Things on saavuttanut Netflixissä valtaisan suosion.

Sosiaalisessa mediassa leviää nyt käsikirjoituksia, joiden väitetään olevan hittisarja Stranger Thingsin neljänneltä kaudelta. Juuri ilmestyneen kauden käsikirjoitukset kiinnostavat siksi, että repliikkien lisäksi niissä on ohjaajan merkintöjä siitä, mitä kukin hahmo kohtauksessa ajattelee. Hahmojen mielenmaisemasta voisi näin ollen tehdä johtopäätöksiä myös tarinan tulevista käänteistä.

Sarjan käsikirjoittajat kuitenkin varoittelevat, että käsikirjoitukset ovat epäaitoja ja vuodettu tarkoituksella, jotta niitä kaupittelemalla voitaisiin huijata rahaa innokkailta faneilta.

Vuodetuissa käsikirjoituksissa esimerkiksi Willin hahmo pohtii seksuaalisuuttaan ja Nancy puolestaan tasapainoilee tunteidensa kanssa pohtien, haluaako Jonathanin vai Steven. Osa faneista on jo retkahtanut käsikirjoituksiin ja maksanut niistä suuriakin summia.

"Kaikki 'vuodetut' kauden neljä käsikirjoitukset ovat epäaitoja. Älkää maksako käsikirjoituksista, tämä on huijas", käsikirjoittajat varoittelevat Twitter-tilillään.

Sarjan käsikirjoittajien twiitin voit katsoa alta tai täältä.

Lue myös: Stranger Thingsin menneitä jaksoja on editoitu jälkikäteen - olisitko huomannut?

Lue myös: Stranger Things -sarjan fanit voivat iloita - viides tuotantokausi on nyt tekeillä

Lähde: Collider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat