Kuva: AOP

Stranger Thingsin menneitä jaksoja on editoitu jälkikäteen - olisitko huomannut?

20.07.2022 12:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Muutoksia on tehty myös uusimmalle kaudelle.

Hittisarja Stranger Thingsin luoneet veljekset Matt ja Ross Duffer kertovat tuoreessa haastattelussaan, että joitakin sarjan menneistä jaksoista on editoitu uudelleen vielä jälkikäteen.

Muutokset ovat olleet pieniä, joten suurimmalta osalta katsojista ne ovat todennäköisesti menneet vain iloisesti ohi. Yksi muutoksista on esimerkiksi virheen korjaaminen Will Byerin hahmon syntymäpäivässä. Aiemmin sarjassa, toisella tuotantokaudella syntymäpäivän viitattiin olevan maaliskuussa, mutta tämä pääsi myöhemmin unohtumaan neljännellä kaudella, jolla syntymäpäivän kerrotaan ajoittuvan toukokuulle. Sekaannuksen korjatakaseen veljekset editoivat aiempaa jaksoa vastaamaan neljännen kauden tapahtumia.

Myös neljännelle kaudelle tehtiin joitain muutoksia, jotka eivät vaikuta itse tarinaan, mutta sarjan ulkoasuun kylläkin.

- Joitakin visuaalisia efektejä. Ei tarinaa, mutta väistämättä paikkailet kohtauksia, Ross Duffer kuvailee.

Tekijät kertovat myös, että suoratoistopalvelu Netflix ei yleensä ole antanut editoida jaksoja niiden juuri ilmestyttyä.

- En usko, että Netflix on koskaan antanut paikkailla ensi-iltaviikolla tai -viikonloppuna. Sanoimme, että "ehkä me yritämme sitä tällä kerralla". Ja kaikki meni hyvin, Duffer jatkaa.

Lue myös: Millie Bobby Brown kritisoi Stranger Thingsia erikoisesta ominaisuudesta: "Se on naurettavaa"

Lue myös: Stranger Thingsin spinoff on virallisesti tekeillä - tekijät kuitenkin tyrmäävät yhden suositun huhun

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat