Kuva: AOP

Renny Harlin palaa kauhuelokuvaohjaajaksi

13.08.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Harlin on aikaisemmin ohjannut muun muassa A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master - sekä and Exorcist: The Beginning -kauhuleffat.

Ohjaaja Renny Harlin, 63, palaa kauhuelokuvien pariin. Harlin nimittäin ohjaa tietojen mukaan ainakin yhden osan The Strangers -elokuvan jatko-osista, joita uskotaan tulevan kolme. Elokuva sai jo yhden jatko-osan vuonna 2018.

Ensimmäisessä leffassa pariskunta viettää aikaa kotonaan, kunnes yhtäkkiä kolme naamioitunutta miestä tunkeutuu kaksikon taloon.

Harlin on aikaisemmin ohjannut muun muassa A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master - sekä and Exorcist: The Beginning -kauhuleffat.

Renny Harlin teki pitkän uran Hollywoodissa ja hänen menestyneimpiä elokuviaan ovat myös Die Hard 2 – vain kuolleen ruumiini yliCliffhanger – kuilun partaalla ja Deep Blue Sea.

Renny ja hänen vaimonsa Johanna Harlinin elämää on voinut seurata huhtikuussa alkaneessa omassa tv-sarjassa The Harlins.

Harlinit kertoivat toukuussa MTV:n haastattelussa, että he ovat yllättyneitä sarjan saamasta vastaanotosta.

- Palaute on ollut niin valtavan positiivista, emme ole saaneet yhtään ainutta negatiivista kommenttia. Palautevyöry on yllättänyt meidät, Renny kiitteli.

Sarjan toinen tuotantokausi julkaistaan MTV Katsomossa 24. elokuuta.

Lue myös: Renny ja Johanna Harlin säteilevät perheonnea - "Oloni on siunattu ja kiitollinen"

Lue myös: Renny ja Johanna Harlin saivat lapsen - "Emme voisi olla onnellisempia"

Lähde: Slash Film

Kilpailut

Uusimmat