Kuva: AOP / Shutterstock / AOP

Kim Kardashian vietti aikaa Orlando Bloomin seurassa - näyttelijä piti tosi-tv-tähteä kädestä

19.08.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Orlando Bloom on tosi-tv-tähden entisen puolison ystävä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, osallistui torstaina elokuun 18. päivä siskonsa Kendall Jennerin, 26, tequila-brändin juhliin. Eikä tähti suinkaan viettänyt aikaa yksin.

Juhlissa nähtiin niin ikään näyttelijä Orlando Bloom, 45, joka vietti aikaa Kardashianin seurassa viihdesivusto TMZ:lle annettujen kuvien mukaan. Kuvat juhlista ovat katsottavissa täältä. Bloom on Kardashianin entisen puolison, koomikko Pete Davidsonin, 28, ystävä ja he ovat hiljattain kuvanneet yhteistä elokuvaa Australiassa.

Kardashian oli pukeutunut juhliin mustaan kokonaisuuteen. Bloom sen sijaan nähtiin sinisessä puvuntakissa. Kaksikosta otetusta kuvassa Bloom nauraa ja pitää tosi-tv-tähteä kädestä.

Tosi-tv-tähti erosi hiljattain Davidsonista ja Bloomin on kerrottu olleen Davidsonin tukena eroprosessin aikana. Lähteen mukaan Bloom on kysellyt Davidsonin vointia ja lohduttanut koomikkoa kertomalla olleensa itse samanlaisessa tilanteessa.

- Orlando ja Pete ovat tulleet hyvin läheisiksi viime viikkojen aikana ja Petestä tuntui turvalliselta avautua hänelle, lähde kertoi aiemmin Hollywood Life -julkaisulle.

Tieto Kardashianin ja Davidsonin erosta levisi julkisuuteen aiemmin tässä kuussa. Pariskunta ehti seurustella yhdeksän kuukauden ajan, mutta kaksikon kiireiset aikataulut ja erilaiset elämäntilanteet vaikeuttivat suhteen jatkamista.

Bloom on kihloissa laulaja Katy Perryn, 37, kanssa ja heillä on suhteestaan yhteinen lapsi.

Lue myös: Kim Kardashian ja Pete Davidson ovat eronneet - suhde kesti yhdeksän kuukautta

Lue myös: Katy Perry ja Orlando Bloom ovat valmiita toiseen lapseen - mieli muuttui kuukausissa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat