Kuva: AOP

Vapaaottelija väitti Cardi B:n olevan huonompi esimerkki kuin naisvihapuheinen TikTok-tähti - räppäri ärähti

22.08.2022 19:15 - Riia Frost

Cardi B puuttui vapaaottelijan väitteeseen, jossa hän sanoo räppärin olevan huono esimerkki nuorille.

Palkittu räppäri Cardi B, 29, on tällä hetkellä riidoissa vapaaottelija Jake Shieldsin, 43, kanssa. Riitaisa taistelu sosiaalisessa mediassa alkoi, kun Shields yritti julkisesti puolustaa TikTok-tähti Andrew Tatea, 35, joka sai porttikiellon somealustoille. Syynä porttikiellolle olivat Taten naisvihapuheet, joita hän halusi levittää myös miespuolisille seuraajilleen.

Puolustavassa Twitter-julkaisussaan Shields vertaakin Taten käytöstä Cardi B:hen.

”Ihmiset panikoivat, kun nuoret pojat katsovat Andrew Tatea ylöspäin, mutta ovat täysin hyväksyväisiä sen suhteen, että nuoret tytöt ihailevat Cardi B:tä ja Kardashianeita, Shields kirjoittaa.

”Taten pääviesti on, että lopettakaa laiskottelu ja tekosyiden luominen ja työskennelkää ahkerasti, pääskää hyvään kuntoon ja tienatkaa rahaa. Cardin sanoma taas on, että 'käyttäkää huumeita, harrastakaa seksiä tuntemattomien kanssa ja eläkää elämää aivokuolleina typeryksinä'”, Shields jatkaa kommenttikentässä.

Suorasanainen Cardi B ärähti Shieldsille Twitter-julkaisussaan. Cardi B:n kyseinen twiitti on jälkeenpäin poistettu, mutta sen sanoma ehti tavoittaa monet räppärin seuraajat.

”Olen naimisissa, en polta ruohoa, en syö pillereitä tai käytä kokaiinia. Olen kahden lapsen äiti ja teen paljon hyväntekeväisyystyötä. Mutta hei, 'antakaas, kun yhdistän Cardin näihin, jotta voin puolustaa miestä, joka oikeuttaa naisvihan ja raiskauksen'”, Cardi B toteaa.

Julkaisussaan Cardi B viittaa siihen, kun Tate on aikaisemmin julkaisuissaan muun muassa syyllistänyt raiskauksen uhreja väittäen, että heidän täytyisi ”kantaa vastuuta” tapahtuneesta. Lisäksi Tate on muun muassa väittänyt, että naisen genitaalialue kuuluisi kumppanille parisuhteessa ja sanonut, etteivät nainen ja mies voi olla tasa-arvoisia.

Cardi B. (kuva: AOP)

Lue myös: Cardi B:n fanit hämmentyivät somessa - artisti ottaa videolla kasvotatuointia

Lue myös: Cardi B paljastaa erikoisen vihanneskikkansa terveellisiin ja kiiltäviin hiuksiin

Lähteet: Insider, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat