Kuva: AOP

Tommy Lee selittää nyt, miksi julkaisi kohauttaneen peniskuvansa

23.08.2022 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Mötley Crüen rumpalin sensuroimaton alastonkuva ehti olla Instagramissa julki usean tunnin ajan.

Mötley Crüe -yhtyeen rumpali Tommy Lee, 59, kohautti nettikansaa pari viikkoa sitten julkaisemalla alastonkuvan itsestään. Mies jakoi Instagramiin ottamansa selfien, jossa hänen peniksensä näkyi sensuroimattomana. Kuva ehti olla julki somealustalla yli neljän tunnin ajan.

Tuolloin Lee ei selventänyt, miksi oli päättänyt jakaa kyseisen kuvan. Nyt mies on kertonut kuvan taustoista esiintyessään Mötley Crüen keikalla Texasissa. Välispiikissään Lee kertoi, että kuva oli otettu rajun juhlintaputken aikana.

- Muutama viikko sitten meillä oli kahden viikon tauko kiertueesta. Minulla oli siinä rankka putki, Lee selitti yleisölle.

Mies kertoi, että hän päätti ryyppyputken yhteydessä riisuutua ja ottaa kuvia peniksestään. Hän myös kehotti keikkayleisössä olevia ottamaan peniksensä esille.

- Olen yleensä tissimiehiä ja tykkään katsoa tissejä, mutta tänään annetaan tasapuolinen mahdollisuus muillekin. Tänään haluan nähdä kaikkien kullit. Kaivakaa tavaranne esiin, Lee sanoi.

Lee on jakanut puheestaan videon Twitter-tilillään. Jos julkaisu ei näy alla, näet päivityksen täältä.

Tommy Leen peniskuva hätkähdytti somekansaa, ja monet nostivat esiin kommenteissaan somepalvelujen kaksinaismoralismin. Siinä missä Leen peniskuva sai olla Instagramissa tuntien ajan julki, monet naisten vähemmän paljastavat kuvat poistuvat palvelusta nopeammin. Ei ole tiedossa, poistiko Lee kuvansa itse vai poistiko Instagram sen.

Lee julkaisi seuraavana päivänä vielä toisen version kohukuvastaan. Kyseinen kuva on editoitu näyttämään piirustukselta, ja tämä kuva on edelleen Leen Instagram-tilillä. Kuvan pääsee halutessaan katsomaan tästä linkistä.

Lue myös: Tommy Lee läväytti peniksensä esille sensuroimattomassa Instagram-kuvassa - vaimolta ytimekäs kommentti

Lue myös: Tommy Leen vaimo kertoo, kuinka rumpali loukkaantui - "Se oli pelottavaa"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat