Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Selviytyjissä heti dramaattisia hetkiä, kun yksi kilpailija lyyhistyy rannalle - "Se ei herää!"

23.08.2022 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Selviytyjät Suomen uudella kaudella tulokkaat ottavat mittaa konkareista.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Selviytyjät Suomen uusi kausi käynnistyy sunnuntaina Nelosella ja Ruudussa. Heti ensimmäisessä jaksossa koetaan dramaattisia hetkiä, kun yksi kilpailijoista tuupertuu maahan.

Big Brother Suomi -voittaja Jasmiina ”Jassu” Yildiz on jaksossa heikossa voinnissa. Jasmiina tuupertuu rannalle yritettyään syödä riisiä ja oksennettuaan. Muut heimolaiset epäilevät, että nainen on saattanut saada auringonpistoksen. Joukkueen jäsenet auttavat Jasmiinan rannalle lepäämään ja jäävät vahtimaan tämän unta. Radiojuontaja Tommi Manninen huolestuu Jasmiinan voinnista.

- Se ei herää! Se ei herää! mies huutaa.

Jasmiina Yildiz (kuva: Nelonen / Lars Johnson)

Useampi heimolainen yrittää herättää Jasmiinaa.

- Soittakaa lääkärille! laulaja Leo Stillman huutaa.

Heimon jäsenet toistelevat Jasmiinan nimeä ja pyrkivät viilentämään tätä puiden lehdillä. Lopulta Jasmiina virkoaa ja pystyy nousemaan istumaan. Tommi Manninen analysoi tilannetta myöhemmin.

- Oli tosi dramaattista, miten hän sortui. Näki, miten paljon Jassu on antanut tähän peliin. Mutta nähdäänkö se heikkoutena, vai pystyykö hän nousemaan tuolta, Tommi pohtii.

Uudella Selviytyjät Suomi -kaudella toisiaan vastaan mittelevät tulokkaat ja konkarit. Tulokkaina nähdään Jasmiinan, Tommin ja Leon lisäksi Miss Suomi Essi Unkuri, ex-jääkiekkoilija Sami Helenius, Salatuista elämistä tuttu Julia Korpinen, juontaja Heidi Suomi ja thainyrkkeilijä Pok Biil. Aiemmilta kausilta tuttuja konkareita puolestaan ovat mediapersoona Wallu Valpio, laulaja Virpi Kätkä, artisti ja somepersoona Joalin Loukamaa, radiojuontaja Karoliina Tuominen, juontaja Niko Saarinen, Big Brotherista tuttu Helmeri Pirinen, ex-pikajuoksija Markus Pöyhönen ja lääketieteen opiskelija Viivi Vaattovaara.

Lue myös: Leo Stillman "katuu hieman", että osallistui Selviytyjiin: "Ikävä muuttui sydänsairaudeksi"

Lue myös: Niko Saariselle Selviytyjät-kilpailussa juoniminen tuntuu edelleenkin pahalta: 'Repii sussa haavan auki'

Kilpailut

Uusimmat