Kuva: AOP

Nick Cannon ja Brittany Bell odottavat lasta - lapsi on Cannonin yhdeksäs

25.08.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Myös Abby De La Rosa on paljastanut olevansa raskaana, mutta ei ole kertonut lapsen isän henkilöllisyyttä julkisuuteen.

Näyttelijänä ja rap-artistina tunnettu Nick Cannon, 41, kertoo odottavansa lasta yhdessä mallina tunnetun Brittany Bellin, 34, kanssa. Lapsi on Cannonin yhdeksäs.

Cannon kertoo uudesta tulokkaasta Instagramissa jakamallaan videolla, joka on kuvattu kaksikon yhteisissä kuvauksissa. Videolla Bell on ilmiselvästi raskaana.

"Aika pysähtyi ja tämä tapahtui", Cannon kirjoittaa julkaisussaan.

Tuleva lapsi on Cannonin ja Bellin kolmas yhteinen lapsi. Heillä on entuudestaan 19 kuukauden ikäinen tytär ja 5-vuotias poika.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Cannonilla lapsia yhteensä viiden eri naisen kanssa. Bellin lisäksi hänellä on kuukauden ikäinen tytär mallina tunnetun Bre Tiesin kanssa, 14 kuukauden ikäiset kaksoset dj Abby De La Rosan kanssa sekä 11-vuotiaat kaksoset laulaja Mariah Careyn kanssa. Hänellä on myös poika laulaja Alyssa Scottin kanssa, mutta poika menehtyi aivokasvaimeen viiden kuukauden iässä.

Myös De La Rosa on raskaana, mutta hän ei ole kertonut julkisuuteen, kuka tulevan lapsen isä on.

Cannon on kertonut aiemmin julkisuudessa, että vanhemmuus usean eri naisen kanssa on onnistunut hyvin. Hän on myös korostanut, että kukaan hänen lapsistaan ei ole saanut alkuaan vahingossa.

- Aina kun olen harrastanut suojaamatonta seksiä jonkun naisen kanssa, olemme tiedostaneet lapsen saamisen mahdollisuuden. Kaikkien lasteni äitien kanssa on käyty etukäteen keskustelu siitä, miten upeaa lapsen saaminen olisi, Cannon on kommentoinut aiemmin.

Lue myös: Nick Cannonin kahdeksas lapsi syntyi - 'Täydellinen kotisynnytys ilman lääkitystä'

Lue myös: Nick Cannon haikailee edelleen ex-vaimonsa Mariah Careyn perään: "Se oli kirjaimellisesti kuin satua"

Lue myös: Nick Cannon ei usko monogaamisiin suhteisiin - "Se ei ole tervettä"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat