Kuva: AOP

Nick Cannon haikailee edelleen ex-vaimonsa Mariah Careyn perään: "Se oli kirjaimellisesti kuin satua"

14.07.2022 12:15 - Riia Frost

Nick Cannon ei ole vieläkään päässyt yli ex-vaimostaan Mariah Careystä, vaikka hän odottaa lasta toisen naisen kanssa.

Näyttelijä ja räppäri Nick Cannon, 41, paljastaa The Hottee Talk Show -podcastissa, että hänen ex-vaimollaan laulaja Mariah Careylla, 53, tulee aina olemaan avoin ovi hänen sydämeensä. Cannon jopa myöntää toivovansa, että he voisivat joku päivä sytyttää rakkauden kipinänsä uudelleen.

- Varmaan siksi, että olen todellinen romantikko ja uskon todella rakkauteen sekä sallin rakkauden kapseleiden olla siellä, missä ne ovat, Cannon avaa.

- En tule koskaan saamaan samanlaista rakkautta kuin mitä minulla oli Mariah’n kanssa, Cannon lisää.

Cannon oli naimisissa Careyn kanssa vuosina 2008-2016 ja heillä on 11-vuotiaat kaksoset Monroe ja Moroccan. Avioerohakemus oltiin jätetty ensimmäisen kerran jo vuonna 2014, mutta avioero astui virallisesti voimaan vasta vuonna 2016. Cannon muistelee heidän avioliittonsa olleen kuin unelmaa.

- Se oli kirjaimellisesti kuin satua Mariah’n kanssa, joten haluaisin sen ennemmin vain olevan niin. Arvostan sitä fantasiaa, koska jos yrittäisin palata suhteeseen takaisin, eikä se olisi enää samanlaista, toteaisin: ”Hitto, pilasin tämän”. Mutta jos saisin mahdollisuuden ja suhde olisi samanlainen kuin ennen, niin tulisin sinne, Cannon pohtii.

Nick Cannon kuvailee avioliiton Mariah Careyn kanssa olleen kuin satua. (kuva: AOP)

Eron myötä sekä Cannon että Carey ovat jatkaneet deittailuelämässään eteenpäin. Cannonilla on kaksoset yhdessä Abby De La Rosan kanssa sekä kaksi lasta Brittany Bellin kanssa. Cannon sai myös pojan Alyssa Scottin kanssa, mutta lapsi menehtyi viime joulukuussa viiden kuukauden ikäisenä aivosyöpään. Tällä hetkellä Cannon odottaa lasta kiinteistövälittäjä Bre Tiesin kanssa, mutta näyttelijä ei ole toistaiseksi julkisesti kommentoinut heidän suhteensa laatua.

Carey taas on seurustellut kuusi vuotta tanssijansa Bryan Tanakan kanssa. Cannon sanookin, ettei tunteistaan ja kaipuustaan huolimatta halua mennä pariskunnan suhteen väliin.

- Äijä on uskomaton lasteni kanssa ja meillä on perhekokoontumisia ynnä muita ja arvostan todella sitä. Mutta älä viitsi, tuo (Mariah) on minun unelmieni rakkaus. Hän on joku, jota tulen aina rakastamaan, Cannon toteaa.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Cannon haikailee ex-vaimonsa perään. Uutisoimme viime helmikuussa, miten Cannon oli kuvaillut lehdistötiedotteessa hänen Alone-kappaleensa olevan oodi Careylle.

Voit katsoa koko haastattelun alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Ex-puolison mukaan Mariah Careyn poistuminen kotoa maksaa satoja tuhansia

Lue myös: Nick Cannon ei usko monogaamisiin suhteisiin - "Se ei ole tervettä"

Lähteet: People, US Magazine

Kilpailut

Uusimmat