Kuva: Laura Kiuru

Anna Hanski tekee uuden aluevaltauksen - "Fiilikset ovat tosi odottavat"

05.09.2022 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Anna Hanski aloittaa radiojuontajana.

Laulaja Anna Hanski tekee uuden aluevaltauksen, kun hän ryhtyy Radio Nostalgian iltapäivälähetysten juontajaksi tänään maanantaina 5. syyskuuta. Hanskin juontajaparina on Arttu Harkki. Hanski kertoo Nostalgian Susanna Heikin haastattelussa, että tunnelmat juontopestin alla ovat erinomaiset.

- Fiilikset ovat ihan mahtavat, vähän jännittyneet ja tosi odottavat. Olen kesän ollut täällä mökillä ja pyörittänyt omaa kuppilaani. Tuntuu, että tulee hirveästi muutoksia syksyyn, ja se on ihanaa. Olen syksyn lapsi, Hanski kertoo.

Kuppilallaan Hanski viittaa Leppävirralla sijaitsevaan osittain omistamaan ravintolaansa, joka on nähty Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki -sarjassa.

Anna Hanski saa juontoparikseen Arttu Harkin. (kuva: Laura Kiuru)

Radiotyöstä Hanskilla on tähän mennessä vain vähän kokemusta. Hän on toiminut Turussa paikallisradion juontajana 1980-luvun lopussa. TV:ssä hän on juontanut 1990-luvulla ohjelmaa Mikko Alatalon kanssa. Juontajapari Arttu Harkkiin nainen on tutustunut niin ikään television kautta. Kaksikko oli muutama vuosi sitten yhdessä Neljän tähden illallinen -ohjelmassa.

- Siinä ollaan aika tiiviisti porukan kanssa yhdessä neljä päivää. Silloin vähän tutustuimme ja olemme siellä täällä nähneet ohimennen.

Hanski uskoo, että hänellä on monia radioon sopivia valmiuksia.

- Olen aika sanavalmis. Tykkään puhumisesta, mutta tykkään myös kuuntelemisesta. Eli ei hätää, Arttu, en ole koko ajan äänessä. Olen myös hyvä heittäytymään, Hanski kertoo.

Anna Hanskin koko haastattelun voit kuunnella alta tai Podplaysta.

Anna Hanskia ja Arttu Harkkia voi kuunnella Nostalgian Iltapäivässä maanantaista torstaihin kello 14–18.

Voice.fi ja Radio Nostalgia kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Yle: Levytyssopimus seksiä vastaan - suomalaislaulaja nostaa esiin tarpeen musiikkialan #MeToo:lle

Kilpailut

Uusimmat