Kuva: Shutterstock

Miljardiperijä Eliza Fletcher on löydetty kuolleena - kidnapattiin kesken juoksulenkin

07.09.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kidnappauksesta syytetyn on määrä astua tänään oikeuden eteen kuulemaan syyte ensimmäisen asteen murhasta.

Memphisin poliisilaitos vahvistaa syyskuun 2. päivä kadonneen miljardiperijä Eliza Fletcherin löytyneen kuolleena. Fletcher kidnapattiin kesken juoksulenkin.

Poliisin mukaan perijän ruumis on löytynyt syyskuun 5. päivä Memphisistä, mutta Fletcherin kuolinsyytä ei ole vielä kerrottu julkisuuteen.

Kahden lapsen äidin kidnappaus tallentui poliisin mukaan valvontakameran nauhalle. Tallenteen mukaan henkilö oli lähestynyt Fletcheriä ja pakottanut hänet mustaan GMC Terrain -merkkiseen katumaasturiin.

Kidnappausta seuraavana päivänä Fletcherin perheenjäsenet julkaisivat lausunnon, jossa luvattiin 50 000 euron suuruinen korvaus, mikäli hänet palautettaisiin elävänä.

Kaksi päivää Fletcherin katoamisen jälkeen poliisi kertoi syyttävänsä 38-vuotiasta Cleotha Abstonia sieppauksesta sekä todisteiden peukaloimisesta. Uhrin ruumiin löytymisen jälkeen poliisi on kertonut lisänneensä Abstonia kohtaan kohdistettuihin syytteisiin syytteen ensimmäisen asteen murhasta.

Abston on kertonut syyskuun 6. päivä pidetyssä kuulemisessa, ettei hänellä ole varaa asianajajaan, joten hänelle on osoitettu julkinen puolustusasianajaja. Abstonille on määrätty puolen miljoonan euron suuruinen takuu ja hänen on määrä astua oikeuden eteen tänään 7. syyskuuta kuulemaan murhasyytteet.

Uutistoimisto CNN:n mukaan Fletcher oli liikemies Joseph Orgill III:n lapsenlapsi.

Lue myös: Poika siepattiin kesken lehtien jakamisen - epäiltiin joutuneen lapsipornoringin uhriksi

Lue myös: Google Maps sensuroi talon kokonaan pois katunäkymästä - taustalla kylmäävä tarina

Lue myös: Koskettava jälleennäkeminen: 21 vuotta sitten kidnapattu poika näki äitinsä ensimmäistä kertaa

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat