Kuva: AOP / Shutterstock / AOP / Shutterstock

Sylkäisikö Harry Styles Chris Pinen päälle? Somessa leviävän videon sisältö on totuutta herkullisempi

07.09.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Harry Stylesin ja Chris Pinen kohtaaminen uutuuselokuvan katsomossa on herättänyt spekulaatioita siitä, mitä kaksikon välillä oikein tapahtuu.

Näyttelijä-laulaja Harry Stylesin, 28, ja näyttelijä Chris Pinen, 42, kohtaaminen Don't Worry Darling -elokuvan näytöksessä on puhuttanut niin uutisotsikoissa kuin sosiaalisessa mediassakin. Päivän polttava kysymys on ollut ollut se, että sylkäisikö Styles kollegansa päälle liittyessään tämän seuraan elokuvan katsomossa.

Vastaus kysymykseen on selkeä: ei.

Pinen lähipiiristä kerrotaan, että on täysin varmaa, ettei Styles sylkäissyt Pinen päälle. Väitteen todetaan olevan täysin tuulesta temmattu yritys luoda draamaa.

Huhut saivat alkunsa videosta, jossa Styles saapuu Pinen viereiselle istumapaikalle elokuvan katsomossa. Samalla hetkellä Pine siirtää katseensa syliinsa ja lakkaa taputtamasta. Pinen kasvoilla kareilee hölmistynyt ilme hänen katsellessa syliinsä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Video lähtikin leviämään kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa, vaikka väitteet sylkemisestä kumottiinkin nopeasti. Muun muassa Variety-lehden päätoimittaja Ramin Setoodeh julkaisi videon samasta tilanteesta, eri kuvakulmasta kuvattuna. Stoodehin jakamalla videolla ei näy minkäänlaisia viitteitä sylkäisyyn.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Harry Styles muiskautti suukon Nick Krollin suulle - kollegojen välinen suudelma tallentui videolle

Lue myös: Fanit heittivät kananugetteja Harry Stylesin keikalla - katso artistin hauska reaktio

Lue myös: Harry Styles palkittiin VMA-gaalassa - lähetti ytimekkäät videoterveiset faneilleen

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat