Kuva: AOP

Zac Efron paljastaa vihdoin, miksi hänen naamansa muuttui - taustalla tapaturma

08.09.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijän muuttuneesta ulkonäöstä kohistiin viime vuonna.

Näyttelijä Zac Efron, 34, nousi otsikoihin viime vuonna keväällä, kun somessa kohistiin hänen kasvojensa muuttuneesta ulkomuodosta. Tuolloin spekuloitiin, että tähti olisi kenties käynyt kauneusleikkauksessa. Nyt Efron selventää asiaa ja kertoo tuoreessa Men’s Healthin haastattelussa, että tosiasiassa taustalla oli epäonninen tapaturma.

Efron paljastaa juosseensa kotonaan ja lyöneensä kasvonsa granittiiseen suihkulähteen kulmaan liukastuttuaan. Mies meni tajuttomaksi. Kun hän heräsi, hän huomasi leukaluunsa roikkuvan.

Efron on hoitanut vammaa fysioterapian avulla. Hän kertoo pitäneensä taukoa hoidosta silloin, kun hän kuvasi videon, josta plastiikkakirurgiahuhut levisivät.

- Ulommat puremalihakseni vain kasvoivat. Niistä tuli todella isot, Efron sanoo.

Tästä aiheutui Efronin kasvojen ulkomuodon muuttuminen. Mies kertoo saaneensa tietää nettikohinasta vasta, kun hänen äitinsä tiedusteli, onko mies käynyt kauneusoperaatiossa. Efronin suurentuneen leuan pääsee näkemään alla olevalta videolta, joka käynnisti spekulaatiot. Efronin osuus alkaa kohdasta 1:50. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Efron ei kommentoinut epäilyksiä julkisesti tuolloin. Hänen ystävänsä, radiojuontaja Kyle Sandilands kuitenkin kiisti tuohon aikaan, että Efron olisi käynyt kauneusleikkauksessa.

Lue myös: Netflix ja näyttelijä Zac Efron on haastettu oikeuteen

Lue myös: Fanien sydämet sulivat pikkusiskoaan pitelevälle Zac Efronille: "Haluan olla lastesi äiti!"

Lähteet: Men's Health, Metro

Kilpailut

Uusimmat