Kuva: AOP

Jennifer Lawrence irvailee tosi-tv-tähti Erika Jaynelle - "Hän tarvitsee tiedottajan"

12.09.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Jennifer Lawrence tunnustautuu tosi-tv:n ystäväksi

Näyttelijä Jennifer Lawrence, 32, kertoo olevansa Real Housewives of Beverly Hills -tosi-tv-sarja superfani, eikä hän säästele sanojaan kommentoidessaan sarjassa esiintyvän Erika Jaynen kuluneen vuoden tapahtumia.

Lawrence toteaa Variety-lehden haastattelussa Jaynen tarvitsevan kiperästi tiedottajan apua.

- Onko Erika mielestäni paha? Voisin mennä jopa niin pitkälle ja sanoa hänen tarvitsevan tiedottajan välittömästi, Lawrence toteaa haastattelussa.

Tosi-tv-sarjassa esiintyvä Jayne on ollut viime aikoina myrskynsilmässä erottuaan puolisostaan Tom Girardista petosoikeudenkäynnin myötä. Jayne joutui hiljattain muun muassa luopumaan arvokkaista korvakoruistaan, jotka hänen entinen puolisonsa oli ostanut hänelle lahjaksi varastetuilla varoilla.

Girardia syytetään vuonna 2018 tapahtuneen lentokoneonnettomuuden myötä leskeksi ja orvoiksi jääneille suunnatun rahaston varojen käytöstä oman elämäntyylinsä rahoittamiseen. Varoilla kustannettua elämäntapaa on nähty tosi-tv-sarjassa vuosien varrella. Jayne on kiistänyt syytteet siitä, että olisi ollut tietoinen entisen puolisonsa tekemästä kavalluksesta ja tosi-tv-tähti onkin vapautettu syytteistä.

Jayne joutuu kuitenkin vielä oikeuden eteen vastaamaan syytteisiin muun muassa avunannosta.

Girardia syytetään useista talousrikoksista, joita hän on tehnyt yhdessä kollegojensa kanssa vuosien ajan. Kaiken kaikkiaan entistä asianajajaa vastaan nostettu yhteensä yli 100 kannetta. Hän menetti lupansa toimia asianajajana maaliskuussa 2021.

Pariskunta erosi vuonna 2021 oltuaan yhdessä yli kaksi vuosikymmentä.

Lue myös: Erika Jayne joutuu luopumaan 700 000 euron arvoisista korvakoruistaan - hankittu varastetuilla varoilla

Lue myös: Jennifer Lawrence paljastaa lapsensa nimen ja sukupuolen - 'Äitiydestä puhuminen on pelottavaa'

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat