Kuva: AOP

Kylie Jenneriä syytettiin epäaidoksi, julkaisi nyt samaistuttavan videon - 'Ups, eritän rintamaitoa'

16.09.2022 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kylie Jenner ei välittänyt luonnollisesta tahrasta paidassaan.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 25, on joutunut kritiikin kohteeksi milloin mistäkin syystä, ja viimeisimmän kritisoinnin kohteeksi joutui hänen somesisältönsä, kun Jennerin sisällön väitettiin olevan epäaitoa. Jenner oli julkaissut aiemmin sosiaalisessa mediassaan videon, jossa hän esitteli autossaan uusia huulipunatuotteitaan, ja Jenner pudotti vahingossa puhelimensa kesken nauhoituksen. Puhelimen putoamisen väitettiin olleen suunniteltua. 

Nyt tosi-tv-tähti on kuitenkin julkaissut TikTokissaan videon, joka vaikuttaisi olevan kaikkea muuta kuin epäaito. Jenner istuu autossa ja aloittaa puhumaan siitä, mitä kritiikkiä viime video oli aiheuttanut. Tosi-tv-tähti huomaa kuitenkin kesken kaiken tummassa t-paidassaan olevan läikän. 

- Ups, näyttää siltä, että eritän rintamaitoa, Jenner tokaisee ja osoittaa paidassaan näkyvää tahraa. 

Mikäli viime video herätti siis kriitikkiä epäaitoutensa vuoksi, ei viimeisimmän videon luulisi aiheuttavan uutta kohua. Sen sijaan toisetkin tuoreet äidit saattavat löytää videosta samaistumispintaa, sillä tahriintuneet paidat ja vaatteet ovat vastasynnyttäneille äideille arkipäivää. Tosi-tv-tähti sai toisen lapsensa kumppaninsa räppäri Travis Scottin, 31, kanssa tämän vuoden helmikuussa. Jenner jatkaa eteenpäin puheessaan, eikä välitä sen enempää luonnollisesta tahrasta. 

Jenner kertoo videolla, että hän aloittaa viimeksi saadun kritiikin pohjalta uuden videosarjan TikTok-tilillään, jossa tosi-tv-tähti kuvaa erilaisia videoita autonsa kyydissä. Videolla Jenner kokeilee uusia tuotteita kosmetiikkabrändinsä Kylie Cosmeticsin valikoimasta. Jenner ja hänen äitinsä Kris Jenner, 66, lanseerasivat 14. syyskuuta tuoreen kosmetiikkayhteistyön Kylie Cosmeticsille

Voit katsoa videon alta.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kylie Jenner paljastaa, mikä kauneusrutiini on hänelle kaikkein tärkein - "En voi elää ilman..."

Lue myös: Kim Kardashian kertoo tekevänsä parhaansa ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi - 'Teen voitavani'

Lue myös: Kylie Jennerin muhkeat huulet herättivät huomion somevideolla - nainen näpäytti kriitikoilleen

Lähde: Metro, TikTok

Kilpailut

Uusimmat