Kuva: Nelonen / Lars Johnson

Temptation Island Suomen miessinkut julki - "En oo perso makeelle, mutta piirakka maistuu aina"

21.09.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pariskuntia viettelee tällä kertaa 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät varattujen päät pyörälle Marbellan upeissa maisemissa

Suositun Temptation Island Suomen 11. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 19. lokakuuta kello 21.

Pariskuntia viettelee tällä kertaa 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät varattujen päät pyörälle Marbellan upeissa maisemissa

Temptation Island Suomi -juontajana nähdään tuttuun tapaan Sami Kuronen

Temppareiden 11. kaudella moni asia on toisin. Kauden osallistujat ovat tällä kertaa keskimääräistä hieman vanhempia, mikä näkyy varmasti esimerkiksi iltanuotioilla käydyissä keskusteluissa ja lisää testattavien parisuhteiden merkityksellisyyttä entisestään. Myös ohjelman esitysmalli muuttuu hieman. Temptation Island Suomi on totuttu näkemään televisiossa kahden jakson viikkotahdilla. Tänä syksynä jaksojen rakenne muuttuu hieman, ja uusi jakso nähdään starttiviikon jälkeen kerran viikossa keskiviikkoisin. 

Tutustu miessinkkuihin alta.

Hannes, 22, Turku

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

"Mie oon yhtä hias tulemaan ku VR:n juna, ja mul on valtava…  karisma!”  

Hanneksen juuret löytyvät lämpimästä Sri Lankasta, mutta murre ja identiteetti on peräisin tuulisesta Torniosta. Hannes on määrätietoinen ja kunnianhimoinen vakuutusmyyjä, jonka haaveena on yliopistokoulutus yhteiskuntatieteiden tai politiikan saralta. Tulevaisuudessa hän voisi nähdä itsensä ulkoministeriössä tai jalkapallovalmentajana.

Eerni, 24, Kotka

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

”Oon Eemi, ja joillakin meistä vois kehkeytyä täällä hauska rakkausmeemi.”

Eemi hurmaa tiiviillä katsekontaktillaan, jolla ottaa tilanteen haltuun ujostelematta. Paperitehdasduunarina työskentelevä Eemi on rento, kaveriporukan ”kaunis poika”, jonka silmät ovat monen naisen ihastuksen salaisuus. Suomiräpin lyriikoista ammentava Eemi on kuitenkin flirtti vain kiinnostuessaan, jolloin häneltä saa loputtomasti huomiota.

Roope, 21, Hämeenlinna

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

"Mä oon sukeltaja. Ja kaikkihan tietää, et sukeltajat pääsee muita syvemmälle!”  

Roope on tunnelmannostattajatyyppiä, vaikka saattaakin välillä olla hieman töksäyttelevä. Nuori ja vekkuli Roope repäisee helposti sekä lähtee spontaanisti mukaan seikkailuun. Hän toimii ensin ja miettii vasta myöhemmin. Ikä saattaa hämätä hänen elämänkokemustaan, sillä spontaani mieli ja yrittäjäsielu ovat ohjanneet häntä kokemaan paljon elämässä.

Nero, 27, Turku

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

”Moi oon Nero, olis tosi harmillista, jos sulle tulis täällä ero!”  

Rehellisen suorasanainen ja valloittava persoona Nero tuo positiivista tunnelmaa läsnäolollaan. Fiiliksen luojana Nero saa huomaamatta ihmiset niin keskustelemaan syvällisiä kuin juhlimaan. Neron suvun juuret ovat Irakissa ja perhe on tärkeässä roolissa hänen elämässään. Nero painaa pitkää päivää ravintola-alalla, mutta haaveilee vielä mikrobiologian opinnoista.

Joonas, 33, Savonlinna

(kuva: Lars Johnson / Nelonen)

"Täällä on houkutuksia. Mä olen yksi niistä.”

Tämä tangoa tanssiva kiinteistönhoitaja hurmaa keskustelutaidoillaan ja kohteliaisuudellaan. Small talk ja tanssilajit kännidiskosta vakiovetoihin sujuvat tältä savolaiselta. Joonaksen harrastusten taitopakettiin kuuluu muun muassa voimannosto ja uudelleen aktivoitu kilpaura uinnissa.

Tuomas, 36, Vaasa

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

"Vararakas tulee, kun on itkujen yö, kun jätkät muijia laiminlyö!”  

Tuomas on öinen sielu, jonka löytää radalta joka tapauksessa yksin tai seurueessa. Hän nauttii hetkessä elämisestä ja uudet, kaavoista poikkeavat tilanteet koukuttavat. Oman kaveriporukan lisäksi elämän suolan Tuomas löytää tuntemattomista ihmisistä. Sali, uinti ja salibandy pitävät miehen vireessä vapaa-ajalla.

Pauli, 27, Kokkola

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

"En oo hirveen perso makeelle, mut piirakka maistuu aina!”  

Tämä herttainen ja herkkä prosessinhoitaja kiinnittää taatusti katseet vartalollaan. Paulissa on sen verran ujoutta, että alkuun hänestä näyttäytyy vain hiljaisempi tarkkailijapuoli. Paulista huokuu kiltteys, hyväntahtoisuus ja suloisuus. Temppareihin Pauli onkin tullut heittäytymään ja kohtaamaan arkea rohkeammin tuntemattomia sieluja.

Kristopher, 33, Helsinki

(kuva: Lars Johnson / Nelonen)

Rinnan alla sykkii sydämenmuotoinen pinssi, lempinimeltäni olen Vuosaaren prinssi!” 

Leijonan tapaan Kristopher nauttii huomiosta. Kristopherin juuret ulottuvat Skotlantiin, ja mummonsa kasvattina hän tietää minkälaista kunnioitusta nainen tarvitsee. Onnea elämäänsä tositarkoituksella etsivä Kristopher hurmaa runoin ja arvoituksin.

Jani, 24, Lahti

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

Moi mä oon Jani, mä panen ku kani. Joku teistä saattaa olla mun hani!”  

Jani on ystävällinen ja keskustelevainen mies, porukan parisuhdeneuvoja, jota on helppo lähestyä ja hänelle on helppo avautua. Janin mielestä negatiiviset elämänkokemukset on käytävä läpi, jotta voi keskittyä taas positiivisuuteen.

Meido, 32, Vantaa

(kuva: Nelonen / Lars Johnson)

Mä en oo Mikkelistä, mutta tuutte kyl tykkää mun…. Hyvästä seurasta!”  

Veistoksellinen satamatyöntekijä Meido ei turhaan lausu lupauksia hyvästä seurasta. Hänen rauhallisuutensa ja kyky kiinnostua toisen elämästä on mieleistä seurattavaa. Meido kuvailee itseään rennoksi ja kaveripiiri taas hömelöksi filosofiksi, joka on lievästi introvertti. Hän saakin ajatuksillaan jokaisen naisen pohtimaan elämäänsä syvemmin. Meidossa on hieman myös romantikon vikaa, sillä jokainen ansaitsee pieniä yllättymisiä arkeen.

Lue myös: MTV: TIS-ohjelmassa rakastuneet Eetu ja Essi asuvat yhdessä - katso tuore videohaastattelu

Kilpailut

Uusimmat