Kuva: Youtube

Ana de Armas harmittelee, mitä Marilyn Monroe -leffan alastonkohtauksille vääjäämättä käy netissä

23.09.2022 19:15 - Iiro Myllymäki

Netflixiin pian tuleva Blondi-elokuva on saanut K18-ikärajan seksuaalisen sisällön vuoksi.

Marilyn Monroen elämään perustuva elokuva Blondi saapuu Netflixiin katsottavaksi 28. syyskuuta. Monroen roolissa nähdään Ana de Armas, 34.

Elokuvan ikärajana on Suomen Netflixissä K18 esimerkiksi seksuaalisen sisällön vuoksi. De Armas on aiemmin kritisoinut elokuvalle annettua ikärajaluokitusta. Kyseessä on ensimmäinen Netflixin tuottama elokuva, joka on saanut kyseisen ikärajoituksen. Nyt nainen on kertonut Varietyn haastattelussa tuntemuksistaan elokuvan sisältämää alastomuutta kohtaan. Häntä harmittaa jo valmiiksi, että hänen alastonkohtauksensa irrotetaan asiayhteydestään ja lähtevät leviämään netissä.

- Tiedän kyllä, mikä menee viraaliksi, ja se on kuvottavaa. On ikävää edes ajatella sitä. En pysty kontrolloimaan sitä, de Armas sanoo.

Ymmärrys alastonvideoiden ja -kuvien leviämisestä ei kuitenkaan saanut näyttelijää harkitsemaan perääntymistä kyseisistä kohtauksista.

- Minulle vain tuli ikävä tunne noiden klippien tulevaisuudesta, de Armas muotoilee.

Ana de Armas vei roolityönsä äärimmilleen elokuvaa varten. Hän kertoo, että tässä merkittävässä osassa oli ohjaaja Andrew Dominik.

- Tein tässä elokuvassa asioita, joita en olisi tehnyt kenellekään muulle koskaan. Tein sen Marilynia varten ja Andrew’ta varten, de Armas sanoo.

Blondi sai ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla. Monissa arvioissa on ylistetty de Armasin roolisuoritusta. Elokuva perustuu samannimiseen Joyce Carol Oatesin kirjaan, joka on fiktiivinen kerronta Monroen elämästä.

Lue myös: Ana de Armas ei ymmärrä Marilyn Monroe -elokuvan ikärajaa

Lue myös: Ana de Armas kertoo muodonmuutoksesta Marilyn Monroeksi - vei aikaa tunteja päivittäin

Lähteet: Variety, Polygon

Kilpailut

Uusimmat