Kuva: AOP / Shutterstock

Adam Sandler myöntää, ettei ole aina ollut mukava tyyppi - 'Sanoin ja tein typeriä asioita'

25.09.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Vaikka toisin voisi luulla, koomikko Adam Sandler ei ole aina ollut mukava ihminen, mutta nykyään hänellä on toimintasuunnitelma ikävien tilanteiden välttämiseksi.

Näyttelijä Adam Sandler, 56, on kertonut hiljattain, ettei hän aina ole ollut hauska ja rento veikko, vaikka näin voisi luulla.

Koomikkona ja näyttelijänä tunnettu Sandler muisteli hiljattain AARP-julkaisun haastattelussa varhaisia vuosiaan Saturday Night Live -ohjelmassa 1990-luvun alkupuoliskolla.

- Menin ennen aivan hulluksi. Minulla oli nopea temperamentti ja reagoin asioihin nopeasti, näyttelijä kertoo haastattelussa.

- Tein paljon typeriä virheitä ja sanoin paljon typeriä asioita. Kun katson taaksepäin menneitä ihmissuhteitani, olen ollut typerä. Olin itsekäs. Kilpailin muiden koomikoiden kanssa sun muuta, Sandler muistelee.

Sandler aloitti ohjelman käsikirjoittajana vuonna 1990, mutta jo seuraavana vuonna hänet pestattiin legendaarisen ohjelman esiintyjäkaartiin. Näyttelijä viihtyi tehtävässä aina vuoteen 1995 asti.

Menestyksestään huolimatta Sandler toteaa hänen egonsa tulleen usein tielle.

- Olin todella nälkäinen, joten en nähnyt silloin selkeästi. Halusin olla suuri koomikko Eddie Murphyn ja Rodney Dangerfieldin tavoin, Sandler valottaa.

Näyttelijä myöntää hänen asenteensa nostavan edelleen ajoittain päätään, mutta hän kertoo ottaneensa edistysaskelia oman mielenterveytensä suhteen.

- Juttelen kallonkutistajalle ajoittain, Sandler paljastaa.

- Hän on antanut minulle toimintaohjeen. Ajoittain pidättelen sanomisiani ja pidän minuutin mittaisen tauon, ennen kuin sanon mitään typerää. Kun teen näin, ymmärrän, ettei sitä asiaa ollut alun alkaenkaan tärkeää sanoa, enkä minä käytä tuntitolkulla aikaa aiheuttaakseni ympärilläni oleville ihmisille epämukavaa oloa ilman syytä, Sandler kertoo saamastaan ohjeistuksesta.

Hän kertoo myös oppineensa arvostamaan muiden ihmisten kykyjä sen sijaan, että näkisi välittömästi tarvetta kilpailla muiden kanssa.

Sandler esiityy hiljattain julkaistussa Kova vääntö -elokuvassa, joka on nähtävillä suoratoistopalvelu Netflixissä.

Lue myös: Tuttu kirosana 560 kertaa - Adam Sandlerin tähdittämästä elokuvasta tehtiin hulvaton koostevideo

Lue myös: Suosikkikoomikolle sattui kiusallinen moka kuvaajien edessä

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat